Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Merhaa arkadaslar uzun suredır gırmıyordum sıteye tatıldeyım bır bakayı dedım katılabılecegım yarısmalar yada cekılısler var mı?

‎12 Temmuz - 12 Ağustos tarihleri arasında Migros'tan Money Club Card veya Money Visa ile 15 TL ve katları tutarındaki herhangi bir İçim, Dolcia, Smartt veya Cocopops markalı süt ürünü al, muhteşem Dubrovnik seyahati çekilişine katılma şansını kazan!

magginin ilk kazananlarındanım ne zaman gelcek sepetler ramazan bitti ya

tatlım sn de ne sabırsız çıktın bn sütaştan kazanmştm ilk kazanlardaydım baya uğraşmştım bugün geldi henüz 1 ay oldu yani.
ayrıca ilk seferde kazandın diye htrlıyorum 200 kişinin arasındaydı ismin bnce sevinmelisin kaç gündür uğraşanlar var ve şimdi de bir mani uydurdum maggi adıyla yani o kdr emek veriyorum ama sonucunda hiçbir şey alamıyorum bn olsam beklerim yani sorun değil yeter ki kazanayım büyük firmalar toptan gönderdikleri için biraz bekletiyorlar üzülme kavuşursun nihayetinde

Kızlar sofra fotoğraflı yarışmalar hangileriydi....... Pepsi , Finish. Selva, Ülker Ducros. hatırladıklarım bunlar başka varmııydııı

ben sütaşı 1 kez oynadım otür bardakları evde pek sevmem hiç kazananlara bakmamıştım bugün geldi kazanmışım sevindim yinede..omodada 5700 puandayım sıfırlanıcak diye uyduruyorlar bence ben bekliycem kazanamasamda olsun gözüm kahve makinasında

kaç tane bardak geldi cnm*

bu aralar daybuyday iyi kampanya yapıyor. onlar da hemen tükeniyor işte. sabahtan bakmak lazım da uyanabilen kiiiiiiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…