Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kullanıcı aını ve parolanın girdiğin kısmın altında hemen ufak bir kkutucuk var , oturumu açık tut diiye idi sanırım onu işaretle,

kızlar knor eğlenceye ben sultanahmet, oruçbaba, sirkeci baba ,feshane yazıyorum ara ara ,varmı başka bişi yazan ?

VİRÜSTürkiye, 181 sporcuyla olimpiyat tarihinde ilk kez 16 spor dalında temsil edilecek

ben 114 dedim ama tam emin olamadım. Çünkü girdiğim 3 sitede önce 114 demiş sonra 181 demiş. Sonra sitelerin birinde sporcularımız Londra ve Paraolimpik için 181 sporcu ile Lonra ya gitti yazıyordu o yüzden 114 dedim.

1- Gymini Tekmele Oyna
2-Park Yatak Dönencesi
3-Tiny Love Mucize Direksiyon
4-Güneş Bahçesi Tak Çıkar
5-3'ü 1 Arada
6-Beni Takip Et Fred
7-kuzu lily

Sevgili Mustela Anne ve Babaları tekrar Merhaba:) Çekilişimiz sonuçlandı. Öncelikle 31 Temmuz son diye duyurduğumuz gece yarısına kadar bizi destekleyen 1.052 üyeye teşekkürlerimizi ve sevgilerimizi sunuyoruz. Veeeee Kazananları Açıklıyoruz:

Ayşe Dalaklı Arslan
Yusuf Atakan Baltrak
Burcu Yadigar Taşer

Anne ve Babalarımızı kutluyor, gönderim için bize adreslerini mesaj atmalarını rica ediyoruz. Tüm üyelerimiz üzülmesin, çünkü hediyelerimiz devam edecek, sevgilerimizle....

kazanmışım :) bebişimin ilk hediyesi...

çıksa şaşardım

KAMPANYA BAŞLADI!!!!!
BU FIRSATI KAÇIRAN ÇOK ÜZÜLECEK!!!
Elbiseyi vermek bizden fiyatını belirlemek sizden! Üstelik kargo’da bedava!
Peki Nasıl?
Modahill’in, hiçbir şekilde görünmeyen çok ufak bir hasara sahip outlet olan kampanya fotoğrafındaki ürün facebook sayfamızın üyeleri arasında bir açık arttırma yapılarak şanslı sahibine gönderilecek.
Durma! Açık arttırmaya katıl, bu muhteşem elbiseyi kap!
Unutma! modahill’de kampanyalar asla son bulmaz!!! Send
e modahill’i takip et sende kazan!

biliyorum bura çek muhabbeti yapılmayacagını.daha sertyazı yazsanda bişy degişmez çünkü o anlık gelişen bişeydi ve bi sayfayı geçmeyecek kadar azdı o yuzden kızıorum bu kadar abartmayın diye.buraya kafa dagıtalım diye geliyoruz onu yapma bunu yapma eee ne anladım.rahatca konuşamıcaksam.anlayışsız olan da sensn ayıca yazdıın yazıdan belli.
yeni üyeyi dert etme sen biraz geçmişi okusun ole gelsin.hem sen nesin bu foruma gelenleri yönlendiriyon ya.
zamanında biri beni uyardı dur bende uyaremde kendimce tatmin olem mi dedin
hıhh anlayşsız dio ya

5 tl kargo varmış hiçbiri 5 tl etmez bence siz bişey beğendiniz mi kızlar:26:

aynen çok kötüler ya( ne umutlanmıştım

Kızlar nokianın yarışmasında resmin ne olduğunu bilen var mı. Yardım edin.

Canım buna sonradan dahil olamıyor muyuz? ben bilmiyodum 1. soruyu kaçırdım.

Bilen arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi bana acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…