maggi den kazanmışım :)))
bu arada benim sayfa sürekli açık fakat sistem bir süre sonra (kısa bir süre) beni sistemden atıyor tekrra kullanıcı adı ve şifre girmem gerekiyor yoksa ziyaretçi olarak gözüküyorum. Sistemde kalma süresi ile ilgili bir bölüm var mı ben kullanıcı kontrol paneline baktım ama göremedim(
VİRÜSTürkiye, 181 sporcuyla olimpiyat tarihinde ilk kez 16 spor dalında temsil edilecek
ben 114 dedim ama tam emin olamadım. Çünkü girdiğim 3 sitede önce 114 demiş sonra 181 demiş. Sonra sitelerin birinde sporcularımız Londra ve Paraolimpik için 181 sporcu ile Lonra ya gitti yazıyordu o yüzden 114 dedim.
benim ilk baktığım 181 yazıyodu onu gönderdim
Sevgili Mustela Anne ve Babaları tekrar Merhaba:) Çekilişimiz sonuçlandı. Öncelikle 31 Temmuz son diye duyurduğumuz gece yarısına kadar bizi destekleyen 1.052 üyeye teşekkürlerimizi ve sevgilerimizi sunuyoruz. Veeeee Kazananları Açıklıyoruz:
Ayşe Dalaklı Arslan
Yusuf Atakan Baltrak
Burcu Yadigar Taşer
Anne ve Babalarımızı kutluyor, gönderim için bize adreslerini mesaj atmalarını rica ediyoruz. Tüm üyelerimiz üzülmesin, çünkü hediyelerimiz devam edecek, sevgilerimizle....
Sevgili Mustela Anne ve Babaları tekrar Merhaba:) Çekilişimiz sonuçlandı. Öncelikle 31 Temmuz son diye duyurduğumuz gece yarısına kadar bizi destekleyen 1.052 üyeye teşekkürlerimizi ve sevgilerimizi sunuyoruz. Veeeee Kazananları Açıklıyoruz:
Ayşe Dalaklı Arslan
Yusuf Atakan Baltrak
Burcu Yadigar Taşer
Anne ve Babalarımızı kutluyor, gönderim için bize adreslerini mesaj atmalarını rica ediyoruz. Tüm üyelerimiz üzülmesin, çünkü hediyelerimiz devam edecek, sevgilerimizle....
bana da intel gelmişti aylar önce hiç açıp bakmadım bile müzik paketymiş işe yaramaz dye oralı olmadım
ukalalık yapma, sizin için söylüyorum....benim tepki gösterdiğim yok. bilgilendirmek amacıyla söledim....bazen sırf böyle şeyler yüzünden topicte sayfalar siliniyor...bizat aynı şey kendim yaşadım. insanlık yapıyoruz anlamıyorsunuz.....kurallar belli....uymakda zorundasınız bu kadar basit uymazsanızgidin diye sert bir yazı mı yazmalıydım acaba anlayabilmeniz için....üztelik her hafta böle uyarıların yapılması senin gibi anlayışsızları ikaz etmekten çok yeni üyeleri yönlendirmek için yapılıyor...
kazanmışım :) bebişimin ilk hediyesi...
5 tl kargo varmış hiçbiri 5 tl etmez bence siz bişey beğendiniz mi kızlar:26:
Kızlar nokianın yarışmasında resmin ne olduğunu bilen var mı. Yardım edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?