Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aynen çok kötüler ya( ne umutlanmıştım

Canım buna sonradan dahil olamıyor muyuz? ben bilmiyodum 1. soruyu kaçırdım.

Bilen arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi bana acaba?

cnm dahil olabiliyosun. ben 1. yede yazmıştım 10 çekiliş hakkı aldım. 2. yi girdiğimde zaten 10 a katlamıştın kazanma şansın devam ediyor dedi.

kardeşim 2. hafta cevapladı sadece ona da 10 çekiliş hakkı verdiler

dünkü yarışmayı kazananı gördünüz mü ? Abdulkadir diye biri kazanmış 3 adet tanga :)) tam abdülkadirlik :)

bir sayfa değil 3 mesaj da yazsın kurallar şartlar belli. çek muhabbeti yasak. burası keyfine göre sohbet edebileceğin kafa dağıtacağın bir topic değil..diğer topiclere başvur psikoljin için.ben sadece bir üyeyim, kimseyi yönlendirmiyorum, durumu kuralları söylüyorum kimseden uyarı ikaz almayın, sanalda olsa yazılı saldırıya uğramayın diye yazıyorum...ama beli ki bu yazıyı insana değil başka bir varlığa yazmışım.ben uyarıldım başkalarınıda uyarıp egomu tatmin edeck kadar basit karekterli değilim...böyle bir hükmü bana uygun bulan senin kişiliğinden şüphe ederim...sizin çek nuhabbetlerinizden doğan tartışmalar yüzünden oonlarca sayfa siliniyor topicte. olan paylaşımlara emeklere oluor...şu yazın küstahlıktan başka hçbirşey içermiyor ben yazdıklarımla anlayışsızlığımı kabul ediyruum. beni topicte anlayanlar beğenileriye özel mesajlarıyla kendini gösteriyor. sen kendince cebelleşmeye devam et. "lafı uzatmayın tartışmaktan sıkılmam" cümlenden gösteriyorsun zaten kendini.

Sevgili Nefize Güner Twitter'da "@UniHijyen #unibabyyenidogandanvazgecmemc​unku yenidoğan bebeğimin cildine en uyum sağlayan ürün saf su ve pamuk, bunu üreten tek marka Uni Baby." yazarak harika bir hediye sepeti kazandı, tebrik ederiz!
Twitter kampanyamız devam ediyor, siz de katılın, kazanın! https://twitter.com/UniHijyen #unibabyyenidogandanvazgecmemc​unku

kızlar birşey sorucam gerçekten şu çek olayını ben abartıyormuyum .....

snaa tek bişi dicem ister alın ister kız 3 sene önce benim topige ilk geldigimdeki ruh halimdesin bende aynen senin gibiydim ama sonra tecrübe kazandım sen ne kadar uyarsanda cıkar varsa isin icinde o anda konusulacak bu topicte engelleyemezsin asla işini halleden susar mesela cek istio biri arar tarar bulunca yazmaz bu böyle devam edio malesef o sebeple ne kendini kas nede insanlara laf et boşver cünkü okadar cok üye varki engellenemio malesef zamanında bende yaptım belki cek muhabbeti bilemiorum ö yüzden rahat ol

siz sanırım benim ve diğer arkadaşın bu topikte çeklerle ilgili yazışmamıza kızmışsınız.ilk mesajımda da yazmıştım zaten konunun yerinin burası olmadığını biliyorum die.sadece konuyu okuyanlar da görsün isteyenle özel mesajlaşırız die yazmıştım.sonra anlık gelişti işte üst üste mesajlar yazıldı.bu kadar problem olacağanı bilseydim hiç yazmazdım.

-SHIRT ve ŞAPKA KAZANANLAR
Ahmet Çidem
Umit Kalkan
Gönül İrtürk
Fatma Acar
Ficco Terzi
Aynur Mor
Mehmet Çağlar
Nurcan K. Karaca
Mükremin Tutkun
Emine Tuna Karaboyun
Murat Resimci
Murat Saner
Uğur Ösün
Elif Cakar
Filiz Yıldırım
Yasemin Çetiner
Burhan Ösün
Esra Akbulut
Şule Aktaş
Nazan Gökçe
Ilkay Uzal
Merve Bilgi
Gulcin Ergeldi
Nur Dmr
Enes Duman

INTERSPORT'TAN HEDİYE ÇEKİ KAZANANLAR
1.Merve Aydın
2.Reyhan Altan
3. Hatice Pesen Ayaz
4. Rabia Nur Acar
5. Çiğdem Şimşek
6. Derya Kaz
7. İrem Erdal
8. Aslı Seçil
9. Canan Metin
10. Selma Yılmaz Özkaya
11. Ömer Gençer
12. Ferhat Kara
13. Yeliz Turgut Demir
14. Mehmet Ali Saydam
15. Münevver Yeşilbaş
16. Mustafa Dokumacı
17. Betül Vatansever
18. Samet Ergen
19. Nalan Koçak
20. Arif Ünlü

Teşekkür ederim canım:)

kızlar birşey sorucam gerçekten şu çek olayını ben abartıyormuyum .....
Valla ben seninkini okuyunca bilmiyodum öğrendim dedim içimden.
Bu kadar abartacak bende birşey göremedim ama, burda bazı zaman oluyo patlamaya hazır bombayı senin yazın fitil veriyo..
Belki öle bişeydir takma kafana

Soru: 2012 Londra Olimpiyatlarına Türk Milli Olimpiyat kafilesi kaç sporcu ile katılmıştır?
Doğru cevap: Sertap Erener
Toplam katılım sayısı: 120 Mail

3. - Yasemin Şimşek
13. - İbrahim Dönmez
43. - Fatma Berazioğlu
93. - Levent Aktaş
303. -

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…