Nokia Türkiye | Facebook kızlar hayat detaylarda uygulamasında 2. hafta detayının ne olduğunu bulabilen var mı?
aynen çok kötüler ya( ne umutlanmıştım
Canım buna sonradan dahil olamıyor muyuz? ben bilmiyodum 1. soruyu kaçırdım.
Bilen arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi bana acaba?
cevap : balon cnm
virüstürkiye, 181 sporcuyla olimpiyat tarihinde ilk kez 16 spor dalında temsil edilecek
kampanya başladı!!!!!
Bu fırsatı kaçıran çok üzülecek!!!
Elbiseyi vermek bizden fiyatını belirlemek sizden! üstelik kargo’da bedava!
Peki nasıl?
Modahill’in, hiçbir şekilde görünmeyen çok ufak bir hasara sahip outlet olan kampanya fotoğrafındaki ürün facebook sayfamızın üyeleri arasında bir açık arttırma yapılarak şanslı sahibine gönderilecek.
Durma! Açık arttırmaya katıl, bu muhteşem elbiseyi kap!
Unutma! Modahill’de kampanyalar asla son bulmaz!!! Send
e modahill’i takip et sende kazan!
biliyorum bura çek muhabbeti yapılmayacagını.daha sertyazı yazsanda bişy degişmez çünkü o anlık gelişen bişeydi ve bi sayfayı geçmeyecek kadar azdı o yuzden kızıorum bu kadar abartmayın diye.buraya kafa dagıtalım diye geliyoruz onu yapma bunu yapma eee ne anladım.rahatca konuşamıcaksam.anlayışsız olan da sensn ayıca yazdıın yazıdan belli.
yeni üyeyi dert etme sen biraz geçmişi okusun ole gelsin.hem sen nesin bu foruma gelenleri yönlendiriyon ya.
zamanında biri beni uyardı dur bende uyaremde kendimce tatmin olem mi dedin
hıhh anlayşsız dio ya
kızlar birşey sorucam gerçekten şu çek olayını ben abartıyormuyum .....
Teşekkür ederim canım:)cnm dahil olabiliyosun. ben 1. yede yazmıştım 10 çekiliş hakkı aldım. 2. yi girdiğimde zaten 10 a katlamıştın kazanma şansın devam ediyor dedi.
kardeşim 2. hafta cevapladı sadece ona da 10 çekiliş hakkı verdiler
Valla ben seninkini okuyunca bilmiyodum öğrendim dedim içimden.kızlar birşey sorucam gerçekten şu çek olayını ben abartıyormuyum .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?