Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle kullann cnm hakkaten sinir bi durum üzerinde başkasının adı yazan bi paket neden açılırki...
bide ödüllendirilmiş...
neyse üzme tatlı canını olan olmuş...
ay çok sinir![]()
aaaaaaa ne insanlar varrr eşinde gitmiş ödüllendirmişbundan sonra gelenlerin hepsini açar artık
![]()
sAĞOL CNM evt çok tuhaf insanlar var
eşimdee tuhaf
aynen bende öyle düşünüyorum
eşimde bu iyi niyet varkenn
![]()
eşiniz gayet iyi niyetli bir iş yapmış. gören gözün hakkı vardır demiş. üstelik 2 tane gelen şeyin birisini çalışanına hediye etmiş. (paylaşmış) para bile vermeden kazanmış olduğunuz bu hediyeler belki de daha çok ihtiyacı olan ya da olmayabilir de birisine hediye edilmiş. bunun nesi kötü ve buraya taşınacak bir şey anlamadım. yeğenime hep şöyle derim "paylaşmak güzeldir." Zaten burası da bir paylaşım platformu. bunu en iyi bu platformu kullananların bilmesi gerekirken sözlerinizi çok çirkin bulduğumu söylemek zorundayım...
bence arkadaşın zoruna giden kendi adına gelen paketin açılması.baby nin avukatı değilim değilim ama ben bunu anladım eşide paketi vermiş daha da sinir bozucu olmuş yoksa derdi şampuan değil...
eşiniz gayet iyi niyetli bir iş yapmış. gören gözün hakkı vardır demiş. üstelik 2 tane gelen şeyin birisini çalışanına hediye etmiş. (paylaşmış) para bile vermeden kazanmış olduğunuz bu hediyeler belki de daha çok ihtiyacı olan ya da olmayabilir de birisine hediye edilmiş. bunun nesi kötü ve buraya taşınacak bir şey anlamadım. yeğenime hep şöyle derim "paylaşmak güzeldir." Zaten burası da bir paylaşım platformu. bunu en iyi bu platformu kullananların bilmesi gerekirken sözlerinizi çok çirkin bulduğumu söylemek zorundayım...
kızlar ya bende numune promosyon hediye vs birşey istiyorum face falan yok var mı bu sıra birşeyler daha önce hiç bu tarz birşeyden yararlanmadım:26::26::26:
kızlar dominos pizza nın ödüllü sorusu çıkmış
cevap son şık diye buldum ama emin olamadım
bi bakar mısınız?
kızlar dominos pizza nın ödüllü sorusu çıkmış
cevap son şık diye buldum ama emin olamadım
bi bakar mısınız?