Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eh artık o kadarını sen bul canım ben yarışmaya ne katıldım ne de kazandım :)))) kazanan listesine ulaştım bulamıyorsun diye :)
trendyol hediye çeki
İlkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz: Facebookta mağaza açtık! Takipçilerimiz artık Facebookta gezinirken de ayrıcalıklı alışverişin tadını çıkarıyor.
Bir de süprizimiz var: Facebook Mağazamızdan bu gece 00:00a kadar alışveriş yapan ilk 250 kişi 10 TL hediye çeki kazanıyor!
Facebook Mağazamıza duvarımızda soldaki Trendyol Alışveriş sekmesinden veya Facebook'ta Trendyol | Facebook linkinden kolaylıkla giriş yapabilirsiniz!
Facebook takipçilerimiz için sürprizlerimiz devam edecek, bizi izlemeye devam edin!
kusura bakma cnm biliyosun sandım....
kızlar glade sen tasarla yarışmasının sonuçları dün açıklanacaktı...
bakabileceğimiz bi liste var mı acaba???
İşyerine gelen kargolar bazen isme de gelse işle ilgilidir. Mesela gönderen "Sayın dipbaligi" yazar ama aslında kargo benim şahsıma değildir işle ilgili bir gönderidir.Bu yüzden kargo, posta vs. bunları teslim alan kişi hepsini açar, özel bir şey çıkarsa da sahibine teslim eder. (önceden "bana şurdan şurdan kargo/posta gelecek açmayın " diye bir uyarı almadıysa.) İş hayatını bilmediğiniz için size garip gelmiş olabilir!
bu zamana kadar çok iş yerinde çalıştım,kargolarımda geldi fakat benim adıma gelen bir kargoyu açmak terbiyesizliktir.Hiç böyle bişey duymadım...nerde çalışıyorsunuz çok merak ettim doğrusu :26:
Bana da pazartesi günü bebelactan;
1 kutu gece kaşık maması
1 Kutu öğle kaşık maması
Kaşık-çatal
Dergi
Geldii....başka da bir şey gelmedi..:97::97: Bekliyoruz bakalım vision türkiyeden kazandığım ürünü.. Bu hafta içi geleceğini söylediler
:97:
![]()
bizden katılan var mıydı bilmiyorum ama yine de kazananlar listesini paylaşayım
pavloderm kazananları
-Banu suzen Durur
-Çiğdem Uzun Öztürk
-İlkay Yaman Ekşi
-Özlem Akgül
-Özlem Balaban
senmi istedin. üye oluncamı geldı?
bana milupa, hero baby geldi . bebelacda gelsın![]()