Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

valla canım bende anlamadım.bırden tebrıkler yazdı.cok da oynamadım.sayfasına gırer gırmez bıraz once cıktı.

cvp için tesekkürler :) okudum sayfasında oyun yardım bölümünden. uygulama zamanı belli olmayan bi saatte 3 kişi secıyomus uygulamadakı bu şey aktıfken giren 3 kişi kazanıyomuş. bu ayıcık bıraz sans işi yani :)
çamaşır makinesi de oyun bıtımınde cekilişle. ama yumoş seti her hafta en cok oynayana

hmm öyle mi bilmiyordum ama ben oy istemedim aslında sadece beni ekleyebilirsiniz o zaman =)

knorrda yine yokumm her gün hergün ugrasıyorum olmuyor olmuyor olmuyorrr.. bu knor ramazan eglencesi kacda acılıyo kızlarr..

degılmıs kızlar gunun kazananında adım var.yumos ayısı kazandım

o yumoşun bi kere daha değişik ve zor bi yarışması varmış tabi bn zamanı geçtikten sonra oynamaya başladım o kadar dersin içinde bi yumoş ayıcık kazanmak için ve günün birinci oldum çok çk yüksek bir puan yapıp ama zamanı geçtiğini öğrenince yıkıldım ve yumoş ayıcık için oynuyorum yine:2:

TAKI SETİ YARIŞMASI !
YARISMA KURALLARI:

1) Oncelikle SAYFALARIMIZI BEGENIN: DÜĞÜNle ilgili her şey ve Gelin Olacak Kızlar (Turkish Brides to be)

2) Yarisma fotografini begenip sayfanizda herkese acik olarak PAYLASIN.

3) Yarisma fotografinin altina "begendim paylastim" diye YORUM YAZIN.

*Hediye olarak fotografta yer alan set gonderilecektir.
*Kargo ucreti kazanan yarismacimiza aittir.
*Gonderilecek olan taki seti fotograftaki set olmakla birlikte imitasyondur.
*Yarismamiz 8 Agustos 2012 Carsamba gunu sona erecektir.
*Katilimcilar yarismanin tum sartlarini yerine getirmedigi takdirde cekilise hak kazanamayacaktir.
*Katilan yarismacilarin YARISMA FOTOGRAFINDAKI BEGENILERI ve BELIRTILEN SAYFALARDAKI BEGENILERI TITIZLIKLE KARSILASTIRILACAKTIR.
YARISMA KURALLARI: 1) Oncelikle SAYFALARIMIZI BEGENIN: Gelin Olacak Kızlar (Turkish Brides to be) ve DÜĞÜNle ilgili her şey 2) Yarisma fotografini begenip sayfanizda herkese acik olarak PAYLASIN. 3) Yarisma fotografinin altina "begendim paylastim" diye YORUM YAZIN. *Hediye olarak fotografta yer alan set gond...
Devamını Gör
Ekleyen: DÜĞÜNle ilgili her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…