Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kazanırsın ıns canım valla ben hıc beklemıyodum.daha yenı basladı sans sanada guler ıns

BU GECE SAAT 11 DE HERKES FACE HESAPLARINI DONDURSUN BU ZAMANA KADAR 250 BİN HESAP ÇALINMIŞ BU AKŞAM %75 DEN FAZLA TÜRK HESABI ÇALINACAK VE PROFİL FOTOLARINA pkk FOTOSU KOYULACAK AMED HACK TEAM VE ANONYMOUS HACK GRUBU BU YÖNDE TEHDİTDE BULUNDU

KAYNAK : D-SMART

böyle bişey yayınlamışlar face de ama ne derece doğru bilmiyorum

facede yayınlayan kim bunu?şirketmi şahıs mı? şirketse link verirmisin?

BAYRAM HEDİYELERİNİZ GELİYOR...

YAPMANIZ GEREKEN TEKŞEY www.evdenemoda.com ADRESİNE GİRİP, EN BEĞENDİĞİNİZ HEDİYEYİ SAYFANIZDA PAYLAŞMAK VE ;

"BAYRAMDA BEN BU HEDİYEYİ İSTİYORUM" DİYEREK KENDİ SAYFANIZDA YORUM YAPMAK...

DİLEDİĞİNİZ KADAR PAYLAŞIM YAPABİLİRSİNİZ.... HANGİ ÜRÜNÜ PAYLAŞTIĞINIZI BURADA BELİRTİN Kİ SİZİN SAYFANIZA BAKIP GÖREBİLELİM...

HADİ BAKALIM, EN GÜZEL PAYLAŞIMLARI VE YORUMLARI GÖRELİM...

evet omo kalitesini gösterdi ilk günden beri uğraşıyorum 6600 puandayım her at sıfırlanıcakmış omodan baska hediye almak imkansız diğerlerini göstermelik koymuşlar

evet omo kalitesini gösterdi ilk günden beri uğraşıyorum 6600 puandayım her at sıfırlanıcakmış omodan baska hediye almak imkansız diğerlerini göstermelik koymuşlar

aynen öyle yarışmanı n başndan beri ordym bir kez puanım 8000puan birden düştü. uğraştığımla kaldım aylık 20.000 kullanıcısı olmuş parayı güzel topladılar sayemzde olan bzm zamanımıza sağlığımza oldu. bi kişi bile gelemez 12.000 puana herkes deterjan aldı gitti kettle bile alan yok eminim şmdiye kdr bu kdr işte kendi ürünlerinin reklamını yptı o da snrlı syıda ztn üsretici ztn onlar omoyu vermeye ne var yrşmacılara üzerimzden milyarlar kazandılar ama kmseye hakını vermediler

Arakan daki müslüman kardeşlerimiz ne yapıyor acaba..Kimimiz yatağımızda kimimiz pc de oturuyoruz rahat rahat acaba oaradaki kardeşimiz kardeşlerimiz ne yapıyor genç delikanlılar belki nöbet tutuyor anneler kızlarına sımsıkı sarılıyor tecavüzden pislikten ölümden korumak için belki de korkusunu bastırmak için..

Kendimi hiç ama hiç iyi hissetmiyorum..Herkesten isteğim bugün ellerinizi semaya Onlar için Kaldırın ve dua edin..Rabbim yardımcıları olsun İnşallah..

ARAKAN SMS YARDIMI - 5 TL
Arakan yaz 5601 gönder (Diyanet)
Arakan yaz 5777 gönder (Kimse Yokmu Derneği)
Arakan yaz 3072 gönder (IHH İnsani Yardım Vakfı)
Arakan yaz 4042 gönder (Beşir Derneği)”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…