o yumoşun bi kere daha değişik ve zor bi yarışması varmış tabi bn zamanı geçtikten sonra oynamaya başladım o kadar dersin içinde bi yumoş ayıcık kazanmak için ve günün birinci oldum çok çk yüksek bir puan yapıp ama zamanı geçtiğini öğrenince yıkıldımve yumoş ayıcık için oynuyorum yine:2:
TAKI SETİ YARIŞMASI !
YARISMA KURALLARI:
1) Oncelikle SAYFALARIMIZI BEGENIN: DÜĞÜNle ilgili her şey ve Gelin Olacak Kızlar (Turkish Brides to be)
2) Yarisma fotografini begenip sayfanizda herkese acik olarak PAYLASIN.
3) Yarisma fotografinin altina "begendim paylastim" diye YORUM YAZIN.
*Hediye olarak fot
ografta yer alan set gonderilecektir.
*Kargo ucreti kazanan yarismacimiza aittir.
*Gonderilecek olan taki seti fotograftaki set olmakla birlikte imitasyondur.
*Yarismamiz 8 Agustos 2012 Carsamba gunu sona erecektir.
*Katilimcilar yarismanin tum sartlarini yerine getirmedigi takdirde cekilise hak kazanamayacaktir.
*Katilan yarismacilarin YARISMA FOTOGRAFINDAKI BEGENILERI ve BELIRTILEN SAYFALARDAKI BEGENILERI TITIZLIKLE KARSILASTIRILACAKTIR.
YARISMA KURALLARI: 1) Oncelikle SAYFALARIMIZI BEGENIN: Gelin Olacak Kızlar (Turkish Brides to be) ve DÜĞÜNle ilgili her şey 2) Yarisma fotografini begenip sayfanizda herkese acik olarak PAYLASIN. 3) Yarisma fotografinin altina "begendim paylastim" diye YORUM YAZIN. *Hediye olarak fotografta yer alan set gond...
Devamını Gör
Ekleyen: DÜĞÜNle ilgili her şey
aynı adrese değil farklı bir adrese bile gelmedi bana geldi mesela anneme gitmemiş
bende eşim ve benim adıma kazandım benimki geldi eşimin gelmedi
hiçbir yarışmada yokum of yaa yeterrro kdr zaman harcağdığıma üzülüyorum artık
BU GECE SAAT 11 DE HERKES FACE HESAPLARINI DONDURSUN BU ZAMANA KADAR 250 BİN HESAP ÇALINMIŞ BU AKŞAM %75 DEN FAZLA TÜRK HESABI ÇALINACAK VE PROFİL FOTOLARINA pkk FOTOSU KOYULACAK AMED HACK TEAM VE ANONYMOUS HACK GRUBU BU YÖNDE TEHDİTDE BULUNDU
KAYNAK : D-SMART
böyle bişey yayınlamışlar face de ama ne derece doğru bilmiyorum
facede yayınlayan kim bunu?şirketmi şahıs mı? şirketse link verirmisin?
evet omo kalitesini gösterdi ilk günden beri uğraşıyorum 6600 puandayım her at sıfırlanıcakmış omodan baska hediye almak imkansız diğerlerini göstermelik koymuşlar
sinemhaciaydin@hotmail.com
mega panelden gelicek lerdi burdan birisine geldilermi
...
sinemhaciaydin@hotmail.comEvet geldiler cnm. Tatlı bi bayan geliyor sadece. Kurulum yapıp sistemi anlatıp gidiyor bu kadar.
Anlattığına göre çok zevkli bir şey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?