Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmadı ya puanım900 de kaldı kettle istiyorum ben bi daha uygulamaya girene kadar yerinde yeller eser deterjan setini bile alamadım bi iftar yaptık set met kalmamış((
egıtımden puan gelıyor berencıgım
bazen tutukluk yapıor
br gunde yapmadım 5500 puanı canım
ılk yarsması cok zordu
puan sıstemı cok yavas vede sınırlıydı
bugunku cok basıttı
o yuzden 200 luk deterjan aksam ustu bıttı
oku oku burayı bende bulaştım omoya 529 oldu puanım nasıl 900 oluyor ki?
puan simgeli makalleleri beğendim paylaştım yorum yaptım hepsi bu kadar başkada yok 900 nerden çıkıyor?
yarın kaçta omo da.tekrar 30 puan alıcaz bilen varmı ark.lar?
yaw allahaşkına, bu kalan kalmayan stokları nerden görüyonuz? tıklamadığım yer kalmadı omo da..![]()
nasıl oldu bilmiyorum 604 teyim bende![]()
benönceki yarışmada kendi face hesabımla katılmıştım.busefer yarışmalar için kullandığım hesapla katıldım.sisteme girdiğimde 250 puan vardı. omo etiketli makaleleri okuyup yorum yapıp paylaştım. etiketsiz olanlarıda okudum. eğitimleri tamamladım. rorumdada 1 konu açtım 2 yorum yaptım. gece 12 den sonrada forumda 1 konu açtım 2 yorum yaptım. makalelere de 3 yorum yaptım 970 puanım varoku oku burayı bende bulaştım omoya 529 oldu puanım nasıl 900 oluyor ki?
puan simgeli makalleleri beğendim paylaştım yorum yaptım hepsi bu kadar başkada yok 900 nerden çıkıyor?
ödüller yazan yere tıkladığında ürünlerin resmi çıkıyor. her ürünün altınada stok durumu yazıyoryaw allahaşkına, bu kalan kalmayan stokları nerden görüyonuz? tıklamadığım yer kalmadı omo da..![]()
yarın kaçta omo da.tekrar 30 puan alıcaz bilen varmı ark.lar?
Kızlar çok acil bi şey sorucam .
Şu barkod okuyucu takmak için gelen firma neydi. adı telefonu varsa acil yardım edermisiniz.
iyi güzelde ne yaparsan yap 970 de kalıyor. nasıl 5500 yaptın. anlamadım.yeni dönem 08.08.2012 saat 14 te başladı nasıl bu kadar kısa bir sürede ulaştın bu puana