Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

anammmm yiter yaa bırakın şu omo muhabbetini facede omo,topicte omo gına geldi töbeler töbesi almamda kullanmamda:19: vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:ssz: :ssz:

kızlar bugün mega panel den geldi bir bayan tanıtımı yaptı cihazı verdi gitti. bir sözleşme mzaladım. sözleşmenin içinde maddi yaptırım yok. hiçbir ücret söz konusu değil. haftalık 30 puan veriyorlar. kaç tane üeünü sisteme girdiğin önemli değil. bir tanede girsen 10 tanede girsen haftalık 30 puan.
hediye katoloğuna baktım. puanlamalar normal. haftalık puanlarla uun vadede ödüller kazanabilrsiniz. panele başkalarını üye yaptığınızda yaklaşık 400 puan kazanıyorsunuz. eğer üye yaparsanız çok kısa bir sürede hediye alabilirsiniz. işlemde çok kolay. taş atttım kolummu ağrıdı misali haftada 15 dakikanızı ayırsanızyeterli olacak. bilginize . üye olmak isteyen veya konuyla ilgili sormak istediğiniz var sa özel mesaj atabilirsiniz

iyi etmişsiin berencim,sürekli değişiyor aslında ama hemende bitiyor işe yarayanlar brde puana kıyamamak gibi bşyde oluyor insandan toplam 440 puanım vardı 2 markafoni kodu ve bunu aldım işte şimdiye kadar :)))

bu arada stok 13 e düşmüş

bunu nasıl yapıyorsunuz kızlar

kaç sayfa omo olayı yok su puan verio yok bu kadar puanım var çek davasına kızan arkadaslarda yorumlar yapmıs ne oldu şimdik yine mesgul etmedinizmi topigi :D:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

kaç sayfa omo olayı yok su puan verio yok bu kadar puanım var çek davasına kızan arkadaslarda yorumlar yapmıs ne oldu şimdik yine mesgul etmedinizmi topigi :D:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

tamda benim aklımdan bu geçiyordu ki senin yorumunu gördüm kahkahalar attım :1::1:

tamda benim aklımdan bu geçiyordu ki senin yorumunu gördüm kahkahalar attım :1::1:

hayatım hersey menfaat kendi sorunu olunca sayfalarca yazı rahatsız etmez baskası yazınca tepki verir bu iş böyleeeee ay artık aynı şeyleri düsünür olduk arkadasım yoksam biz kardeşmiyizzzzz

kızlar şu protexe ilk kez katılıcam nasıl bişi bu arada form filan çıkmadı önüme form dolduruyormuyduk :26:

Garnier Ambre Solaire Hediye! Tatili ailenle mi, sevgilinle mi geçirmek istersin? Fikrini bilgi@garnierturkiye.com adresine mail olarak gönderen her 50. kişiye, 5 adet Garnier Ambre Solaire yaz paketinden biri hediye! Yorumlarını burada da paylaşabilirsin.

:8::8::8:

arkadaşlar akşam migrosa gittim bizim çorbalarında kampanya var çorba alana nefasetin aşçı şapkası hediye . şapkada ince taç onun üzerinde küçük bir aşçı şapkası tarzında ben almadım beğenmedim.

arkadaşlar akşam migrosa gittim bizim çorbalarında kampanya var çorba alana nefasetin aşçı şapkası hediye . şapkada ince taç onun üzerinde küçük bir aşçı şapkası tarzında ben almadım beğenmedim.

aynen..:31: ince bir tac ta idi..pek reklamdaki gibi durmuyor kafada, pamuk doldurdular onlar içine zaaaar..:27:

Vakit Darsa, Vileda Var!’ yarışmamız saat 14:00’da başlıyor! Bugün Vileda hediye paketiyle bayram temizliğinde hayatını kolaylaştıracak 15 şanslı Vileda severden biri olmak için takipte kalın! :)

:21::21::21:

Back
X