canım dedim ya kullanabilrisin . yazdım hesap bilgilerini.. kusura bakma ikizlerden pek fırsat bulamıyorum...
canım dedim ya kullanabilrisin . yazdım hesap bilgilerini.. kusura bakma ikizlerden pek fırsat bulamıyorum...
dün omodan bilgilerinizi yeniden göndrerin diye mail almıştım, ablama mail gelmemiş tek bana mı geldi diye şüphelenmeye başladım.
kampanya@41-29.com adresinden mail atılmış, internette araştırma yaptım bu adres kampanyalar için kullanılan bir şirkete aitmiş. Size de mail geldi mi?
vileda ve maggi uctum bugun yihuuuuu
renaz benim mesajımı da cevaplar mısın
renaz benim mesajımı da cevaplar mısın
Finish Türkiye
Bu bayram hediyeleriniz Finish'ten! 9 Ağustos-9 Eylül tarihleri arasında Real mağazalarından herhangi bir finish ürünü alın, fiş no ve fiş tarihi ile beraber formu eksiksiz doldurun, çekilişle her gün her mağazada Arzum'dan küçük ev aleti kazananlardan biri siz olun. Finish Türkiye - Finish Bayram Hediyeleriniz | Facebook
maggi kazandım 2. kez biri annemebiri banaaa tmm yeter gari zaten corba icmioz veriorum icenlere
Sevgili anneler, bu haftaki yarışmamız sonuçlandı. Şanslı 3 anneyi linkteki "Kazananlar" sekmesinden görebilirsiniz. Herkese bebekleriyle birlikte sağlıklı günler dileriz :)
https://www.facebook.com/Otribebe/app_216580288464409
vileda ve maggi uctum bugun yihuuuuu
kazananları tebrık edıyorum masallah valla
yeni dönemde ay sonuna kadar ne kadar uğraşırsanız uğraşın kampanyanın son günü hesaplamalrıma göre alacağınız puan 2290. yani.çamaşır makinası almak imkansız. diğer ürünlerede ulaşmak zor. yeni makaleler yayınlanısa yada puan sistemi değişirse belki. birde00:00 dan sonra hediyeye ilk tıklayanlardan olmak gerekir. zor iş ama denemeye değer
yeni dönemde ay sonuna kadar ne kadar uğraşırsanız uğraşın kampanyanın son günü hesaplamalrıma göre alacağınız puan 2290. yani.çamaşır makinası almak imkansız. diğer ürünlerede ulaşmak zor. yeni makaleler yayınlanısa yada puan sistemi değişirse belki. birde00:00 dan sonra hediyeye ilk tıklayanlardan olmak gerekir. zor iş ama denemeye değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?