Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Perabulvari.com hediye çeki, Yapı Kredi İnternet Şubesi’nde sizi bekliyor!

16 Temmuz – 17 Ağustos 2012 tarihleri arasında Yapı Kredi İnternet Şubesi’ne veya Worldonline’a üye olup giriş yapan tüm müşterilerimiz; Perabulvari.com’dan 25 TL değerinde hediye çeki kazanıyor.

Ayrıntılı bilgi için;
http://bit.ly/​YapiKredi-perabulvari

DenizBank

Nerede O Eski Ramazanlar kampanyamızın 9 Ağustos tarihli en beğenilen hikayesinin sahibi, 127 oyla Mehmet Serkan Özten oldu.

İftar yemeği ödülü için son 2 gün! Sen de hikaye tadında Ramazan anını paylaş, Suda Kebap’ta çift kişilik iftar yemeği kazan.

Üstelik 18 Haziran’a kadar katılanlar arasından yapılacak çekilişle bir kişi, Fransa'nın Nice şehrine çift kişilik tatil kazanıyor! https://www.facebook.com/​DenizBank/app_225463897512793

Vileda Türkiye
Bugünkü ‘Vakit Darsa, Vileda Var!’ yarışmamız sona erdi! Harika ilginiz için çok teşekkür ederiz Vileda severler. Bayram öncesi Vileda hediye paketlerini kazanan 15 şanslı Vileda sever bugün sayfamızda açıklanacak. Bakalım kazananlar kimler; belki siz de onlardan birisinizdir. :)

gereksiz konu konusuldugu icin itiraz eden arkadaslar masallah omoda döktürüo bu ne ya kac sayfa yok su sukadar puan yok bunu paylas bilmem ne bu nedir ya hem baskalarına sataş hem kendi menfaatin olunca sayfalarca yazıya itiraz etme bide üstüne sende yorum yap aynı konuya pes diyorum baskada bişi demiyorummm

Hobby Home Collection
Bu haftanın kazanan şanslı ismi "Selçuk Kirisa"

Kendisini tebrik ediyor, hediyesini iyi günlerde kullanmasını diliyoruz...

canım avantajını sorgulamadım. dışarı çıkma imkanım yok bu aralar eşimde ilk bulduğunu alır gelir pek araştırmaz o yüzden aldım.
güle güle kullan.
fairy süper gerçekten makineden kokusu iki gün gitmiyor..
bende almayı düşünüyorum ama bende de tıkla kazandan aldığımız pril var kokusu iğrenç bardaklarda kötü koku bırakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…