sen eylül aynda başka bişi kazanacaksın inşallah hayırlısıyla
Hiçbişey kazanamıyorum ben ya, aslında şanslıyımdır ben nie böle olduuu((
Hiçbişey kazanamıyorum ben ya, aslında şanslıyımdır ben nie böle olduuu((
yumoştan bende kazanmışım hiç umudum yoktu uygulama çok geç açıldı sürekli de takılıp duruyordu uğraşa uğraşa 1 çekiliş hakkı kazanabilmiştim sonra sıkıldım bıraktım 1 hakla kazanmışım şans işte
her üye olana göndermiyorlar . rastgele maille anket gönderyorlar. anketi tamamlayınca geliyor paket. bir gün sana da gelir inş.vallahi deli olacağınızı söylemiştim herkese baştan bugüne kdr gördüğüm en mantıksız yarışma çıktı beklemezdim omodan yani ellerine yüzlerine bulaştırdılar insanların zamanlarıyla oynadılar yok yere ki zaman o kdr önemli bşyken.30 konu açmak ya da yorum yapmak diğer yarışmada kaldı cnm bundan öyle bşy yok
bana da gelmiyor uzun süredir üyeyim şaşırıyorum artık neye göre gönderdiklerine hep aynı kişilere gidiyor forumdan takip ettiğm kdryla neden acaba:44: biz süs diye mi üye olduk
Biz bayağı bir uğraştık ne olduğunu anlamak için sonra okudum aklıma geldi çok gereksiz çocuklar kilotlarının içine kodu keyif için ayrıca alt açmaları da kağıt resmen Canbebenin alt acma pedleri daha kaliteli
gereksiz konu konusuldugu icin itiraz eden arkadaslar masallah omoda döktürüo bu ne ya kac sayfa yok su sukadar puan yok bunu paylas bilmem ne bu nedir ya hem baskalarına sataş hem kendi menfaatin olunca sayfalarca yazıya itiraz etme bide üstüne sende yorum yap aynı konuya pes diyorum baskada bişi demiyorummm
kızlar ben burada fikrimühim diye bi şey gördüm koştum kayıt oldumama gönderdikleri şeylerden kargo parası alıyorlar mı? beni aydınlatır mısınız bu konuda
yumoştan kazanamadım
üzülme beren zaten geç geliyor sana paketler. kazansan hepimizi gene strese sokacaktın....boşver gitsin :) :) :)
her üye olana göndermiyorlar . rastgele maille anket gönderyorlar. anketi tamamlayınca geliyor paket. bir gün sana da gelir inş.
bence pipipedler çok mantıklı. helede benim gibi ikiz bebekleri olup eli ayağı birbirine dolaşanlar için harika bir ürün. bir bez açıp altını değiştirirken, anlık yatak yorgan çiş oluyor. alt açmalardaz zaten tek kullanımlık o yüzden bence yeterli bir kaliteye sahip
eee özgecim daha öncede bana sölediğin gibi. menfaat işi bunlar. bak bende tepki göstermiyorum artık. keyfime göre istediğimi yazıyorum. ne ala memleket...bence sende sık sık aynı şeyi dile getirip polamik yaratmamalısın... kazandığklarını yayınla , tebriklerini al. gerisini boşver :) :) :)
arkadasım orda lafım sanaydı millete laf ettin cek paylastılar die omo ya ses etmemiş hatta sende yazmıssın eeee nie cünkü sende yararlanıosun anladınmı şimdi bence sen fazla konusma sacma oluo
lafınnın bana olduğunun farkındayım özge.ben kimseye laf etmedim. çekle ilgili topicin bilgisini verdim anlayan anladı, anlamayanda çemkirdi. herkes söyledi uygun oldu sonra kabak bana patladı...3 sene önceki ruh halimdesin burası böle menfaat yeri diyen sen şimdi neyi yargılıyorsun anlamdım. madem öyle bende oyunu kuralına göre oynuyorum...o gün karşımdakileri savunurken şimdi aynısını yapan ben eden bu kadar ırgaladı seni tuhaf. saçma olmuyor. sürekli müdavimler gibi polemik yaratmaya çalışma. konu kapandıkça alttan alttan laf söylemeler, ,malı yazılar falan hoş değil bence....evett menfaatçy,m ve bu kişiliğimde tpice gayet uygun :) :) :)
isim vermedigim halde lafın kendine oldugunu anlaman tüm sucu kabul etmen demek zaten baska sözüm yok hayırlı basarılar
benim yaptığımın suç olup olmadığına senin görüşlerin mi kara veriyor. çok komik sağol canım sana da başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?