daybuyday.com'a üye olanlara anında 10 tl veriyo kızlar,fiyatlar uygun...
Üye oldum ama 10 TL vermedi arkadaşını davet edersen ve onlar da alışveriş yaparsa veriyormuş sanırım:26:
ben üye oldum. bana vermedi 10 tl. :97:
https://www.facebook.com/home.php#!/hariboturkiye
bugün haribodan 50 kişiye haribo var..
ama 1 saat içinde 856 kişi olmuş bile
Yahu bazı kampanyalara olan ilgiyi inanın hiç anlamıyorum.:44: 1 saatte nasıl haberi oluverdi de o kadar kişinin hemen katıldı, bir de haribo dediğin şey nedir yani, lastik şeker. 2 lira değil mi büyük paketi ? Yoksa beleş sirke baldan tatlı olayı mı? Bu 856 kişi bir iş yerinde çalışıyor mu acaba, işleri haribo çekilişine katılacak kadar rahat mı acaba? Bu 856 kişinin 855'i çocuk mu acaba, yoksa yetişkin miValla kınamak için yazmadım, kinaye filan yok, gerçekten merak :26:
Arkadaşlar bu denileni yap'da ödül ne kadar zamanda bir değişiyor acaba ?
ödül kazanıldıktan sonra başka ödül ekleniyor.
bu hariboya nasıl katılınıyor ben anlamadım kızlar
yardımcı olur musunuz
Yahu bazı kampanyalara olan ilgiyi inanın hiç anlamıyorum.:44: 1 saatte nasıl haberi oluverdi de o kadar kişinin hemen katıldı, bir de haribo dediğin şey nedir yani, lastik şeker. 2 lira değil mi büyük paketi ? Yoksa beleş sirke baldan tatlı olayı mı? Bu 856 kişi bir iş yerinde çalışıyor mu acaba, işleri haribo çekilişine katılacak kadar rahat mı acaba? Bu 856 kişinin 855'i çocuk mu acaba, yoksa yetişkin miValla kınamak için yazmadım, kinaye filan yok, gerçekten merak :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?