Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hee bu arada bugün avon kargomla bir zarf gelmiş bu ne ddm fatura gbi mynetten mc donald davetiyesi kızlar eve siaprşlerde geçerli değlbzm burda da mc donald s fln yok yalova da bilen var mı tarif edebilecek yerini mc donaldsın bari oraya gideyim de yiyim boşa gitmesin

Son düzenleme:
Geleneksel "Cuma Günü Yarışması - 15" adlı yarışmamızın sonuçları açıklanmıştır.
Kazanan kişiler aşağıda belirtilmiştir, kendilerini tebrik ederiz.

1. Ayşe SAVCI Hediye: Papatya Sarı 75 çap 1 adet
2. Cem SEVKET Hediye: UĞUR BÖCEĞİ PEMBESIM 150*170 1 ADET
3. Ersin ÖZTÜRK Hediye: Papatya Sarı 75 çap 1 adet
4. Hilal KAYHAN Hediye: Smıle 80 çap 1 adet
5. Müferra UYSAL Hediye: Papatya Sarı 75 çap 1 adet
6. Özlem YOSKA Hediye: UĞUR BÖCEĞİ BEYAZSIM 150*170 1 ADET
7. Sündüs TAŞKIN TİRYAKİOĞLU Hediye: Basket Topu 80 çap 1 adet
8. Şeyda ŞEMSİT Hediye: Papatya Sarı 75 çap 1 adet
9. Tuba KÜÇÜK Hediye: Basket Topu 80 çap 1 adet
10. Uğur TÜRKYILMAZ Hediye: Smıle 80 çap 1 adet

Kazanan kişiler ile iletişime geçilip hediyeleri adreslerine gönderilecektir.
Bir sonraki yarışmada görüşmek dileğiyle...

Doğru cevaplar;
1 - Natürel Deri ve Patchwork Halı: Deri Patchwork: P-55 Kahve Kutulu Standart
2 - El Halısı: Jasmine: 075 006
3 - Kilim: Etnik Kilim: 7516 Gri

*Kazanan kişilere e-posta yolu ile ulaşılacaktır.

canım acaba mynet okeyden mi kazandın? ne zaman katıldın hatırlıyormusun? bende katılmuıştım menüyse süper

ARZUM'DAN ARZUM PASSİONE 4LT DÜDÜKLÜ TENCERE kazanan bu haftanın talihlerini açıklıyoruz!

"Ramazan Arzum ile Güzel" uygulamamızın üçüncü hafta kazananları belli oldu!

Özgür Şef'in seçtiği birbirinden güzel yemek tarifleri ile ARZUM'dan ARZUM PASSİONE 4LT DÜDÜKLÜ TENCERE kazanan 5 şanslı kişi:

Beli kırık patlıcan kebabı / Fatma Kotanoğlu
Hangel / Birsen Gürbüz
Zeytinyağlı Otlu Börek / Aylin Gülkıran
Escalivada / Gül Altun
Kabak dolmalı börek / Fatma Demir

mynet çanak okeyden frm doldurmuştuk mcchilen menü için. az önce ben eşim ve kızım adına menü çeki getirdi postacı.. bu akşam yemek beleşe geldi

kızlar tesadüf gördüm topiği hakkaten bu çekilişlerden hediye kazanan oluyormu?eğlencelimi yani

azracım seni burda görmek ne güzel:))evet tabiki kazanıyoruz.ama benim bu sene pek şansım yok geçen sene çok güzel şeyler kazanmıştım.Bebeğimin şansına katılıyorum ama olmuyor.Sanırım doğunca büyük bişi kazancam.

kızlarrr mynet çanak nereden form dolduruluyor ay sonuna kadar devam edicekmiş sanırımmm

canım işe yarayacak şeyler kazanıyorsunuz yani geçmiş okuyacak kafam kalmadıda yani sen neler kazandın ve hangi yarışmalara nasıl katılıyoruz benide yönlendirirmisn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…