Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

1 Aslı Demir

2 Kıymet KaLkan Öztürk

3 Mehmet Ataş

4 Semra Sevi Nergiz

5 Filiz Şahin Pala

6 Derya Kaçmaz Oztarsu

7 Hacer Aka Turan

8 Meriç Işıkdağ

9 Candan Uzdilli

10 Bergen Ergen

11 Damla Aslan

12 Saniye Kutlu

13 Sena Bodur

14 Hilal Kayhan

15 Tuğçe Pınar Demirel

16 Tuğba Sarısoy Akyıldırım

17 Ulviye Gülşen

18 Sevilay Ağtaş Gündoğdu

19 Esin Tezcan Engin

20 Halime Kaymak

21 Leman Özmen

22 Ceyda Köseci Sayat

23 Sevim Buran

24 Ali İhsan Şeniz

25 Şükran Kırbıyık

26 Havva Duran

27 Sevda Altin

28 Esengül Yaz

29 Tülin Akbaş

30 Aylin Sevgen

valla cnm hep 1i tıklıorum kzandınız dio bende anlamadım yapamayanlar olmus bende hep 1 de oldu herkese kazandım ama tabi şans

guzu hoşgeldin mahpusluk bitmiş herhalde:86::86::92::92:

ben de 7 defa kazandım kazandırdım. ama hep değişik numaralardan oldu:)

Son düzenleme:

ne deterjanı yolluyor ki

tüm müslüman aleminin kandili mübarek olsun

Son düzenleme:

bi kaç haftayı buluyo gelmesi bana bugün geldi 15 gün öçnce falan yapmıştım 1 teneke saklama kutusu 250 gr pirinçli sütlü 1 kullanımlık bebek sütü 1 tane kare çikolata anneye 2 tane kavanozda meyve püresi 2 3 kişiden üye oldum hepsi geldi :) he bide küçük boy bebe bisküvisi

benimde gelmedi hala bekliyorum avonun sayfasindanda kimseye ulasamiyorum... + P&G sac bakim setimde gelmedi kac ay oldu..
02124731111 canım bu numarayı ara söyle ilgileniyorlar avon müşteri hizmetleri benimde rimelim gelmemişti bu numarayı aradım göndermişlerdi

bana henüz hamile olduğum için göndermeyeceklermiş :)

Sütaş
Tüm kazananların, ödüllerinin eline geçmesi için sabırsızlandığını ve heyecanlandığını biliyoruz. Özel Sütaş Ayran bardaklarının teslimi için süratle çalışıyoruz. Heyecanınızı koruyun, Ağustos ayının sonuna kadar tüm ödüller sahiplerinin elinde olacaktır. Sabrınız ve ilginiz için teşekkür ederiz.

bi tane geldi 3 paket daha bekliyom gelsede kurtulsam( tüm sülalemin adına katıldım da birazcık )

o kadar gelecek kargo var gelmiyor arkadaş biri sbah geldi yetişemedim yarın tekrar gelicekmiş işin yoksa yarını bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…