Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kazanmısım

kızlar annelutfen de 50tl üstüne kargo bedava. ve bebek bezlerinde indirim var. benim bir 10 tl hesabım kalmıştı alışveriş yapacağım. annelütfen hesabında parası olanlara duyurayım dedim.

HATİCE DAKBUDAKOĞLU ve SABRİY E TAŞDELEN isimleri hem yedeklerde hem de i -pod suffle kazanmışlar ohh vallla bu nasıl sistem ya hiç mi bakmıyolar isimlere o kdr kişinin içinde hiç soyadım bile yok yani benzerlik olsun. bunlar nasıl kazanıyorlar da bize bu hediyelerden hiç çıkmıyor çok şaşıyorum doğrusu avonun yaptığı bu yarışmaları beğenmiyorum avon temsilcisiyim ve bir kez dahi hediyelerinden kazanamadım ne annem ne ben adına. insan bir kontrol eder yedeklerde isimleri olnalarla asıl hediye kazanan isimleri aynı olan o kdr çok kişi var ki snaki sdce onlar yarışmaya katılmış
kızlarrrr herobabyden kutummm geldiiiiii bi kaç kez mail attım gelmedi falan diye.göndermişlerrrrr
cnm sitesinden mi mail attın sayfasından mı katılmıştın numune gönderimine bn önceden sayfasındakine katılmştım ama bnmki de hç gelmemişti:26:

sitesinden iletişim bölümünden yani... ya ben çok önceden istemiştim gelen giden yok. geçenlerde yine istedim üye olmanız gerekiyor diye mail atmışlar.üye oldum yine ses seda yok.dün tekrar üyelik yaptım faceden ve siteden. ilteşim bölümünden hala numunelerim gelmedi dedim. .mail atmışlar dün akşam yada bugün işte, göndercez diye. bugünde geldi işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…