Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kanz Club Card - Para Puan yüklü Kanz Club Card kazanmak ister misin? kızlar bunu buldum belki işinize yarayabilir Hediyeler

Kampanyaya katılan ve başvuru formunu eksiksiz dolduran herkese Kanz Club Card gönderilecektir.
Her hafta 1 kişiye 50 TL Para Puan yüklü Kanz Club Kart hediye edilecektir. Birinci, kampanyaya katılan ve başvuru formunu eksiksiz dolduran 300. kişi olacaktır.
Her hafta 10 kişiye 10 TL Para Puan yüklü Kanz Club Kart hediye edilecektir. Kampanyaya katılan ve başvuru formunu eksiksiz dolduran her 20. kişi kazanacaktır. (20.,40.,60,80.,100.,120.,140., 160., 180., 200. kişiler)
Kampanya sonunda 1 kişiye 100 TL Para Puan yüklü Kanz Club Card hediye edilecektir. Kampanya boyunca yarışmaya katılan ve başvuru formunu eksiksiz dolduran 2001. kişi bu ödülü kazanacaktır.
Kampanya sonunda 1 kişiye 200 TL değerinde Kanz Hediye paketi hediye edilecektir. Kampanya boyunca yarışmaya katılan ve başvuru formunu eksiksiz dolduran 3001. kişi bu ödülü kazanacaktır. 200 TL’lik hediye paketi sezon fiyatlarına göre belirlenecektir.

kazanmışım :d son gun denedim oldu

Daybuyday kargo bedava isteyenlere 10 tl ve ya 50 tl de 20 tl indirim hesabı verebilirim

Daybuyday kargo bedava isteyenlere 10 tl ve ya 50 tl de 20 tl indirim hesabı verebilirim

bn alabilirim cnm eğer hala varsa

kızlar herkese kazasız belasız bayramlar diledim topikte ama bayramın ilk günü ilk daha basamak attım kendim sakatlandım merdivenlerden nyse ki şimdi acile gidelim diye tutturdulr bzmkler gittik bşy yokmuş çok şükür bnm bayram iyi başlamadı ama inşallah güzel biter. Herkese kazasız belasız bayramalr dilerim yeniden

nazar var üstünde nazar kurşun döktür

Herkese hayırlı bayramlar kızlar
defanstan kazanmışım hem ben hem de kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…