Valla işte çıkmaz düşüncesiyle yazdım yorumları.Hatta eşimin facesiydi arkadaşları da beğenmiş yorumlarımı eşim sandılar herhalde.sanırım beğeniler önemli.Yoksa yani benim facem olsaydı çıkmazdı kesin bnahey maşşallah biraz bizimlede konuş ki bizede geçsin
saol canım
hobbyde yine oy kullandım bakalım nolcak.kremi beğendim ben
bu kuveyt türkün katılım koşullarını okudum 15 kişiye verceklermiş bilgilerinizi doğru yazın falan diyor şartlarda nerden yazılıyor ki onu göremedim görenvar mı??????
Krispy Kreme Türkiye
Krispy Kreme Türkiye'den, ikinci haftanın bir düzine doughnut kazanan isimleri belli oldu! Afiyet olsun!
İKİNCİ HAFTANIN KAZANANLARI
1.Sevim Buran - İzmir
2.Mustafa Özdem - Ankara
3.Görkem Tan - Eskişehir
4.Ali Ömer Yurddaş - İstanbul
5.Ceyhun Yörük - Tekirdağ
şaka gibi daybuyday siparişlerim kargolanmış bile :)bayramdan sonra elimde olacak anlaşılaaannnnnnnn :131:
arkadaşlar ben netten alışveriş yapmadım hiç kapıda ödeme olmuyormu netten alışveriş yaptığınızda kredi kartı şifresini vermek istemiyorum
cnaım hangi bankayı kullanıyosan onun internet bankacılığına gir ve sanal kart tanımla kendine
kk dan ücretsiz olarak mesela 50 tl lik alışveriş yapıcan ona 50 tl yükle onun kart nosu son tarihi cv nosu falan oluyo şifreside allah korusun bişey olsa bile gerisini getiremezler
kapıda ödeme daha tehlikeli bence
hiç bilmiyodum cnm ya çok saol
bi bakıcam
bak canım bende işe girince öğrendim
hep öle yapıyorum çalındı etti derdi yok ooooh mis
güle güle kullan ama nden acele ettin ki bayram boyunca kargo bedava olacak. boşu boşuna kargo parası ödemişssin.
tatlıcadı süpersin ya...nasılda takibe almışsın. tebrik ediyorum seni... bu payaşımı yapan arkadaşı da esefle kınıyorumayrıca bu arkadaş bir konuya yazdığı mesajında zararlı olabilir almamaya karar verdim demiş..
kendine zararı olmasın, buradakiler alsın ,onlara olsun değil mi?
ben ölmiyeyim ,siz ölün diyorsun..
patlasın elinde hesapların..
güle güle kullan ama nden acele ettin ki bayram boyunca kargo bedava olacak. boşu boşuna kargo parası ödemişssin.
arkadaşlar ben netten alışveriş yapmadım hiç kapıda ödeme olmuyormu netten alışveriş yaptığınızda kredi kartı şifresini vermek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?