Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hey maşşallah biraz bizimlede konuş ki bizede geçsin

saol canım
hobbyde yine oy kullandım bakalım nolcak.kremi beğendim ben
Valla işte çıkmaz düşüncesiyle yazdım yorumları.Hatta eşimin facesiydi arkadaşları da beğenmiş yorumlarımı eşim sandılar herhalde.sanırım beğeniler önemli.Yoksa yani benim facem olsaydı çıkmazdı kesin bna

mc chicken kuponum geldi, kapıya getirmediler dış kapının altına atmışlar haberiniz olsun arkadaşlar nasıl bir dağıtımsa isteyen alır gider bizde gelecek diye bekleriz...

kızlar morhipoda yeni üye olanlara homendden 100 tl üstü alışverişlerde 50 tl indirim veriyor haberiniz olsunnnn

Krispy Kreme Türkiye

Krispy Kreme Türkiye'den, ikinci haftanın bir düzine doughnut kazanan isimleri belli oldu! Afiyet olsun!

İKİNCİ HAFTANIN KAZANANLARI

1.Sevim Buran - İzmir
2.Mustafa Özdem - Ankara
3.Görkem Tan - Eskişehir
4.Ali Ömer Yurddaş - İstanbul
5.Ceyhun Yörük - Tekirdağ

bn buna artk katlmıyorum çnkü bunu satan şubesnden alcakmışz bizim burda yok nerde var blmyom ztn.

şu gimorada yarışma vardır 10ağustosta btçek dedler 13ağustosa ertelendi şuan syfalarndada bilgi yok snrırım yine kandırıldık

şu mc donalds çekleri de gelsin artk ztn son günü 31 ağustos 26sına kdrr gelmesi lazım bana çnkü burda yok ilçede ile gideceğim doktora orda artk var dyolar umarım buluruz da yeriz ya

Son düzenleme:
Yepyeni bir hizmet olan "Haritalı
Kargo Takibi" ile sizleri tanıştıran Kargotakipcim.com 'un ikinci Tanıtım
Kampanyası

Kampanyamıza katılmak çok kolay. Facebook sayfamızı beğenmeniz ve Kargom Nerede, Kargo Takipcim ile Haritada sitesinde yer alan 3 adet kodu facebook hesabınızdan özel mesajla bize bildirmeniz yeterli.

Kodları ayırt etmek çok kolay.. her kod 5 haneli bir sayıdan oluşuyor.
Sitemiz karmaşık bir yapıya sahip olmadığı için kodları kolaylıkla bulacağınıza inanıyoruz.

Kodları en hızlı bulan ve bize bildiren katılımcı çekilişsiz olarak ödülün sahibi olacak.
Yarışmayla ilgili kodların nerede bulunduğuna dair facebook sayfamızdan ipuçları yayınlanacaktır. Takip etmeniz faydalı olabilir.

Kısa sürede sonuçlanacağına inandığımız yarışmamızın ödülü:
Pratik Temizlik Mopu ve 1000 yıkamalık deterjansız bulaşık makinesi pedinden oluşan Ev Bakım Paketi

Kampanya detaylarına ulaşmak için:

Kargotakipcim | Facebook

arkadaşlar ben netten alışveriş yapmadım hiç kapıda ödeme olmuyormu netten alışveriş yaptığınızda kredi kartı şifresini vermek istemiyorum

arkadaşlar ben netten alışveriş yapmadım hiç kapıda ödeme olmuyormu netten alışveriş yaptığınızda kredi kartı şifresini vermek istemiyorum

cnaım hangi bankayı kullanıyosan onun internet bankacılığına gir ve sanal kart tanımla kendine
kk dan ücretsiz olarak mesela 50 tl lik alışveriş yapıcan ona 50 tl yükle onun kart nosu son tarihi cv nosu falan oluyo şifreside allah korusun bişey olsa bile gerisini getiremezler

kapıda ödeme daha tehlikeli bence

hiç bilmiyodum cnm ya çok saol
bi bakıcam

şekerden tatlı bi bayram geçirin kızlar bebişlerinizle eşinizle sevdiklerinizle
bayramınız mübarek olsun kk hanımları

tatlıcadı süpersin ya...nasılda takibe almışsın. tebrik ediyorum seni... bu payaşımı yapan arkadaşı da esefle kınıyorum

güle güle kullan ama nden acele ettin ki bayram boyunca kargo bedava olacak. boşu boşuna kargo parası ödemişssin.

bayramda kargo bedava mı nerden biliyorsun cnm.bende dün sipariş verdim. 1 senedir çok beğendiğim ama eşimin bir türlü müsade etmediği ayakkabıyı en sonunda onunda rızasını alarak aldım. kocişimede saat ve iki adet bluz. ve hepsine 7,96 tl ödedim...nasıl mutluyum...şimdi gözüm kargoda bekliyorum...

sanal kartı tercih et derim... daybuday markafoni trendyol limango gibi stelerde kapıda ödeme yok. ben bu sitelerden şimdiye kadar çok alışveriş yaptım kartla bir sorun yaşamadım..ama ne olur e olmaz diye genelde bilindik güvenilir sitelerde kullanıyorum kartımı.. kendime küçük limitli bir kart edindim onu kullanıyorum genelde .. o yüzden biraz rahatım...

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinizn bayramı mübarek olsun şimdiden. kırdığım üzdüğüm insanlar varsa affola. hepinizin sevdiklerinizle dolu dolu mutlu huzurlu cıvıl cıvıl bayramlar geçirmenizi diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…