huggies türkiye
yepyeni yarışmamız “soru havuzu” başlıyor! Her gün soru havuzuna gelip günün sorusunu doğru cevaplayan 1.,25. Ve 50. Yüzücü huggies little swimmers kazanıyor!
Huggies Türkiye
Yepyeni yarışmamız “Soru Havuzu” başlıyor! Her gün soru havuzuna gelip günün sorusunu doğru cevaplayan 1.,25. ve 50. yüzücü Huggies Little Swimmers kazanıyor!
Doğumda, bebeğinizin kalbinde bulunan ve kirli kan ile temiz kanın karışmaması için vana görevi gören kapakcığın kapanabilmesi gerekir. KIZIMIN KAPANMADI BU KAPAK BUNA GÖZÜM TAKILDI SADECE İÇİM ÜRPERDİ GİNE AKLIMA GELDİDE((
tam da onu dicektim ya içinden değiştirme kartı çıkmadı dur ben bi daha mail atıyım
Diğer proteximde geldi.
kızlar maviden kazandıgım tişört mediıum gelmişti ya söyledim mesaj attım en yakın maviden değiştirebiliyormuşum
teşekkürler mavi
bnden bile önce gelmişomolarım gelmiş ben işteyken hiç haberim yok eve gelince öğrendim
İki kere kazandım ikiside gelmedi hala Omo kadınlar kulübündende gelmedi, omo leke avcısı uygulamasından da gelmedi leke avcısı oyunundan Omosu gelen varmı? benim ikisindende gelmedi
omolarım gelmiş ben işteyken hiç haberim yok eve gelince öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?