Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hediyelerinizin ikiside elimize ulaştı çok teşekkür ederiz. Oyun halısı ve oyun kitabı da şahane. Oğlumuz bayıldı. Tekrar teşekkürler, tinylove..

sondan bir önceki honey pops x li olanda axe olabilir

1. burcu
2. coffee mate
3. duracell
5. fruttare

diğerlerini bilmiyorum, ve benim oyunumda o diğerleri hiç çıkmadı , herkese farklı şeyler mi çıkıyor acabaa ?? :/

burcu canım burcu :)

bende açılmıyor happy logo

koska ymış oda kafaya taktım bulmasan uyuyamazdım valla

kızlar hepinize çok teşekkür ederim cansınızzz bu arada siremims canım explorer açmıyo firefox dan dene

ATATÜRK TSORT YARIŞMASI

KATILIM ŞARTLARI

1) RESMİ BEĞENİN
2) RESMİ PAYLAŞIN
3) SAYFAYI BEĞENİN (Mustafa Kemal Atatürk | Facebook)

YAŞ SINIRI YOKTUR, TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI OLMANIZ YETERLİDİR, KATILAN KİŞİLERİN MESAJLARI HERKESE AÇIK OLSUN KAZANAN KİŞİLERE MESAJ ATILCAKTIR.

TOPLAMDA 100 KİŞİYE TSORT VERİLCEKTİR.
BİZ BUNLARIN %30'UNU KARŞILAYABİLİRİZ, BİZE DESTEK OLMAK İSTEYEN KONFEKSİYON,TERZİ, VE TSORT YAPABİLEN ŞİRKET VARSA SAYFAMIZA MESAJ ATABİLİRLER, ŞİRKET BULUNMAZSA 30 KİŞİYE ATATÜRK TSORTU VERECEĞİZ.

YARIŞMA BİTİŞ TARİHİ: 30:09:2012 SAATİ: 12:00

Mustafa Kemal Atatürk | Facebook

açıldı açıldı ama zor bu oyun yaw millet kaç puanda

10000 küsür olan var, aslında zor değil biz eşimle beraber 16000 yaptık ama bu yukarda verdiklerimi bulamadığımız için bitirememiştik oyunu, şimdi o yattı onsuz hatırlayamicaam şeyler var o yüzden oynamıyorum. yarın artık

soru başına ne kdr puan veriyor ki bir de ödül nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…