coştun cnm şansın açıldı birden maaşallahdefanstan da kazanmışım
https://www.facebook.com/Comepanya?...1mFAqiv4c_2iZbM4W03P9e8PkL6ew7qu_HvWgOdoM#_=_
böyle bişey buldum ama arkadaş davet etmeli bide kargo alıcıya aitmiş..çok saçma
kızlar yurt içi kargodan mesaj geldi arı organizasyondan koli var diye size de geldi mi? nedir acaba meraklandım?
Garnier güneş sütüm ve güneş kremim geldi
12de gelmiş uykulu uykulu açtım kapıyı ne olduğunu bile anlamadımseninki de kesin gelir cnm bugün içinde
banada geldi bu mesaj neyin nesi anlamadım sen öğrenebildinmi
Acaba hangi kargoyla geliyor ben de bekliyorum ama hala gelmedi
ama bekledıgım hıc kargom yokkk
benmde sansım acılsın artık
Markalimo, Ödüllü Bilgi Yarışması'nın fotoğrafını paylaştı.
Yarışma Başladı!!! Sorulan 12 soruya cevap ver, puanları topla iphone, ipad ve playstation 3 kazan! HEMEN SENDE YARIŞ: Ödüllü Bilgi Yarışması - Hoşgeldiniz | Facebook Bu harika bilgi oyununu hemen sende oyna, puanları topla ödüle ulaş! Ödüller ücretsiz kargo ile kapına kadar gelsin! HEMEN SENDE YARIŞ: Ödüllü Bilgi Yarışması - Hoşgeldiniz | Facebook
Markalimo, Ödüllü Bilgi Yarışması'nın fotoğrafını paylaştı.
Yarışma Başladı!!! Sorulan 12 soruya cevap ver, puanları topla iphone, ipad ve playstation 3 kazan! HEMEN SENDE YARIŞ: Ödüllü Bilgi Yarışması - Hoşgeldiniz | Facebook Bu harika bilgi oyununu hemen sende oyna, puanları topla ödüle ulaş! Ödüller ücretsiz kargo ile kapına kadar gelsin! HEMEN SENDE YARIŞ: Ödüllü Bilgi Yarışması - Hoşgeldiniz | Facebook
Kızlar yardım. Bir türlü bulamıyorum. Hatırlayan varmı?
Eki Görüntüle 495335 Eki Görüntüle 495336 Eki Görüntüle 495337 Eki Görüntüle 495338 Eki Görüntüle 495339
1.milka galiba ka yazanda kay dır
bu pek güvenilir gelmedi bana arkadaşlar kazanan var mı acaba
valla girdim kontörüm yok die ödeme işlemini gerçekleştiremiyoruz dedi tırstım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?