Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

'Günlerin en değerlisi cuma dır Cuma günü Bayramlardan ve Aşure gününden daha değerlidir Cuma günü dünyada ve Ahirette müminlerin bayramıdır'' Cumanız Mübarek Olsun..

kızlar yurt içi kargodan mesaj geldi arı organizasyondan koli var diye size de geldi mi? nedir acaba meraklandım?

fakir yarışması sonuçlandı...

-ecem dalka
-sibel er kıyak
-melih can mumcu....

diğer katılanlar da %30 indirim ama sadece buharlı ürünlerde geçerli ... bakalım bize nasıl ulaşacaklar indirim çekleri için ....

hiç adil bir çekiliş olmadı kanımca

Evet canlarım bugün bir kampanyayı daha sizlere sunmaktan mutluluk duyuyorum , Twitterde takip ettiğim sayılı hesaplardan birisi olan güncel bakım yine bir kampanya daha düzenlemiş az önce başlattılar kampanyayı . Yine rt edenlerden birisine hediye ürün olarak lifecell krem veriyorlar kremi araştırdım kırışıklık giderici bi krem , ben katıldım benden başka katılmak isteyen olursa kampanyaya twitter adresini yazıyorum https://twitter.com/Guncelbakim adresinden sizde katılabilirsiniz . Bi teşekürü çok görmeyin :)

mesaj hakkım yokmuş yazamadım ,hmal etme derim avrupa yakasındaysan mehmet akif ersoy kalp hastanesine bi git 2 3 ay sonraya randevu anca ama olsun al ginede benim kıızmda gözle görünür bi sorun yok ama durumu ciddi kontrol gerekiyor

23 Ağustos 2012 Kazananlar
1) TUĞBA TOKUÇ
2) GÜLBEN KONU
3) BANU KIRDAR SOYDEMİR
4) GÜLSEREN DİKYOL
5) MERVE KAYHAN
6) FUNDA KANDEMİR
7) ALİ FUAT HINIZ
8) MEHMET AVCİ
9) TÜLİN SUNGUR
10) SEVGİ YILDIZ CANBULAT
defans

Herkese iyi hafta sonları kızlar.... Ben artık işlerimi bitirip günü tamamlıyım.. Bugün cuma : ) ve kızıma kavuşma vakti

nişanlımdan ayrıldım, hem o hemde ben suçsuzken ve severek.... daha ne diyeyim canım.anlarsınız sanırım ne haldeyim.neyse burda sizi meşgul etmeyeyim.

Herseyın hayırlısı canım kolay olmadıgıını bılıyorum ama evlendıkten sonr bazı seyler cok daha agır gelıyo ınsana ıcınden cıkılmaz hal alıyo belkı boylesı ıkınız ıcında daha ayırlıdır Allah Cok Buyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…