Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hadi yaaa benimkini hemen değiştilerr ve cok iyi davrandılarr..mahvet canımm savun hallını :)

beren nedir senin bu kampanyalardan çektiğin. kazanırsın gelmez. gelecek hediye geç gelir. gelen yanlış gelir değiştir derler değiştirmezler...üzülüyoum vala :9 :)

Bu aralar şansım iyice kapandı bazı yarışmalara annemi ve eşimi de kattıgım oluyor ama ne yazıkki hiç birimize bişi çıkmıyor.

al bnden de o kdr cnm bn de annemle bnm adıma katılıyorm geçen gün annm adına kazandm onu da kullanamıyoruz çnkü ist. dışndyız devredeym hakkmı dedik ses vermediler bir de hep aynı kişilere çıkıyor o dikkatimi çekiyor.

evet mercan dede de ben de kitabınız gelsn yazısı gördm sdce :s acaba snra yanında mı gleiyor sürpriz gibi gelen kişiler demiştir dimi

8. Ödül kazanan katılımcının; Sadece Erkeklere Özel uygulamasına ödül kazanmak isteyen tüm kullanıcıların “Ad, Soyad, Adres ve Telefon Numarası” bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak doldurması gerekmektedir. Bilgileri eksik bulunan katılımcı, yarışmada ödül kazansa dahi, ödül için hak talep edemeyecektir.

:18::18::18::18:

eeee yazamadık kiii

ben girebildim kızlar adres telefon.. tebrikler dedi 11. sıradaymışım baktım. 250 kişiymiş kontenjan daha var.. diğer hesaplarınız varsa onlardanda deneyin.. ben ekliyim çoğunuzda, bana yollayın kabul ederim daveti

bende 11. sırada gözüküyorum:44::44: 0.30 sn falan yazıyor..bunlar bizi mi kekliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…