tatlım maviye gittim bugün hemde 1 saatcik aram var o arada gittim rezillik resmen tişörtü değiştirmediler yarışmadankazanılanlar değiştirilmiyormuş bende sizin şubenizi şikayet edicem dedim çünkü arkadaşım değiştirdi mavi den dedimbagırınca hemen hanfendi demeye basladılar müdürümüze soralım biz sizi arıcaz dediler aramadılar yarın mahfetcem onları
hadi yaaa benimkini hemen değiştilerr ve cok iyi davrandılarr..mahvet canımm savun hallını :)
Lorealden garniermi geliyor kızlar.... Kargocu bi kere zile basıp sanırım not bırakmış notta Loreal yazıyoo merak ettim
Lorealden garniermi geliyor kızlar.... Kargocu bi kere zile basıp sanırım not bırakmış notta Loreal yazıyoo merak ettim
https://www.facebook.com/AntalyaCeysu/app_208195102528120
Formu dolduran herkese yarım lıtre ve 1 lıtre cam sıse su,brosur boyama kıtapcıgı ve 1 lıtrelık sısede boncuklu denız kabuklu süs gıbı bısey geliyormuş .
tatlım maviye gittim bugün hemde 1 saatcik aram var o arada gittim rezillik resmen tişörtü değiştirmediler yarışmadankazanılanlar değiştirilmiyormuş bende sizin şubenizi şikayet edicem dedim çünkü arkadaşım değiştirdi mavi den dedimbagırınca hemen hanfendi demeye basladılar müdürümüze soralım biz sizi arıcaz dediler aramadılar yarın mahfetcem onları
Erkeğin yardımına erkek koşar!
Sadece erkeklere özel bir oyuna ne dersin? 10 arkadaşını çağır, Dove Men+Care'den sürpriz hediyeler kazan!
Hemen başlamak için: Dove Men+Care - Sadece Erkeklere Özel | Facebook
Bu aralar şansım iyice kapandı bazı yarışmalara annemi ve eşimi de kattıgım oluyor ama ne yazıkki hiç birimize bişi çıkmıyor.
tesekkurler kazandınız dedı ama adresım eksık oldu nasıl gondercekler bılmıyorum
kızlarr bu yarısma arkadas daveti istiyorr facebookda birbirimizi ekleyip yapalım mı .isteyen var mı
ben girebildim kızlar adres telefon.. tebrikler dedi 11. sıradaymışım baktım. 250 kişiymiş kontenjan daha var.. diğer hesaplarınız varsa onlardanda deneyin.. ben ekliyim çoğunuzda, bana yollayın kabul ederim daveti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?