Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar yeni geldim eve yalovdan mc donald s tan verdkleri biletle aldım menüyü ama bna pek küçük geldi ve mayonez de yoktu burger king tekiler bile dha iyi ya ve paket yptırmıştm yollarda buz gizbi olmuş ve sanırım ordan ilk ben aldım çnkü hçbir şeyden haberleri yok bana birsürü soru sordular gittiğime gitçeğime pişman oldum dilenci gbi hissettm kendimi bian ama yine de afiyetlen yidim diğer bilet hala yok meydanda gelse de işime yaramaz artık ztn bzm buralarda yok otobüse binip gidemem hiç bile

bu arada gönderdiğiniz davetleri kabul ediyorum bnmkisi bitti tabi adresi yanlş yazdm anneme gelmez gene bnmki gelir umarım. yeni ekleyen arkdşlar olmuş hepnzinkini kabul ediyorum ama arıza ypıyorsa bilemem burdn söyleyim dedim

Son düzenleme:
Belki 1 milyon kez dedim ki size özel bilgileri vermeyin diye değil mi ? Mail adresleri, facebook profilleri PES YANİ

bir adresinizi vermemişsiniz. Uyarısız bunu yapan herkes beşer gün uzaklaştırma aldılar !

Yahu kocanızın facebook adresini bile vermişsiniz 3 gün sonra kocanız geliyor kardeşim sen benim kişisel profil bilgimi burada yayınlıyorsun bu google üzerinde çıkıyor diye bize tepki veriyor ! Sizin düşüncesizliğinizin faturasını biz çekmeyeceğiz artık yeter gerçekten yeter....

Dün gece 01:00 den beri bu saate kadar kaç tane profil paylaşılmış farkıdnamısınız ? 1 saatir mesaj temizliyor editörler !

Dove kampanyası bu site için bitmiştir !

Yeter artık.....

Buna ek oalrak kampanyada kazananları isimlerini paylaşıyorsunuz bu konuda kaç kez uyarıldık farkında mısınız ? Yapmayın kendi özelinizi paylaşıyorsunuz bari 2. şahısları rahat bırakın yeter Allah aşkına yeter ....

dovemen ugruna millet deliye döndü dünden beri

Ben hayatımda böyle bir hırs görmedim biz buraya facebook ile bağlanın böyle bir imkan var desek kıyameti koparırlar sen bizim kişisel bilgimizi istiyorsun diye ! İnanın biri kocasının biri annesinin facebook adresini vermiş ben böyle bir hırs görmedim yeter

vallaha yeter ya sabun için canınız çıktı ayıp be ayıp kampanya takip edemez olduk yok ark ekle yok daveti kabul et dovemove iyice sapıttınız.

kampanya kazananlarının isimlerini paylaşmak yasak mı

Yasak değil ama bu konuda çok tepki alıyoruz örnek adamın burası ile alakası yok ve böyle bir kampanyaya katıldığını kimse bilmiyor google da ismini arattığında ismi çıktığında adımı silin diyor biz adamın adını bulup silene kadar tabi emek emek emek... paylaşılmamsa çok iyi olur ...

öğrendiğim iyi oldu pek paylaşmamıştım ama bi daha paylaşmam

Etik olarak paylaşmamakta fayda var. Sizin adınızı sizin olmadığınız bir platformda paylaşmalarını istemez siniz değil mi ?

evet haklısınız hiç bu yönden düşünmemiştim biz forumdaki görmeyen arkadaşların görmesi için paylaşıyorduk

işin icinde kazanma hırsı olunca bu olay sürüp gidecek ben asla faceye eklediklerimden oy istemiyorum oyda vermiyorum isteyenleri nazikce reddediyorum cünkü sonu yok bunun yüzlerce yarısma var ve burda paylasılmaya devam edecek en iyisi topigin en basına kurallarımız diye bir bölüm koyun herkes okusun uymayanı uzaklastırın görenlerde şikayet etsin böylece bence düzen saglanabilir aksamdan beri 20 sayfa dovemen öncesinde bizim mutfak bilmem ne bu böyle sürüp gidecek yoksa işin icinde menfaat varsa kuraalar işlemio

beren nedir senin bu kampanyalardan çektiğin. kazanırsın gelmez. gelecek hediye geç gelir. gelen yanlış gelir değiştir derler değiştirmezler...üzülüyoum vala :9 :)

canım inan bende anlamadım kazanıyorum geç geliyor gelen yanlış geliyor kargocu eve ugramıyor ne bahtsızımya

kazananların isim listesi facebook ta zaten alenen yayınlanıyor,burada görmeyenler için paylaşıyorduk..
orada alenen yayınlanan isimler, neden burada paylaşılınca etik olmaz ki..

neyse artık,öyle madem...

kazananların isim listesi facebook ta zaten alenen yayınlanıyor,burada görmeyenler için paylaşıyorduk..
orada alenen yayınlanan isimler, neden burada paylaşılınca etik olmaz ki..

neyse artık,öyle madem...

ben bişi anlamadım kazanan kişileri burdan duyurmak yasak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…