Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

OMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

yenı sezon 3. yarısması 1 eyluldemı baslıor kızlar bılenınız varmı ?

sonuc paylasmak yasak cnm kazenin kesin talimatı var sil bence ceza alırsın

ama ama
ben de okumuştum uyarısını ama sanki isim isim olarak paylaşmak yasaktı, öyle değilmiydi:44::44:
yani sonuçların linkini de mi paylaşamıyoduk?
Çünkü kazen dedi ya google da adam ismini aratınca bizim site çıkınca sorun oluyor diye?
ayy karıştım iyice:26::26::26::44::44::44:

selam hanımlar.. uzaklaştırma cezamız bitti geldik.. söylemek istediğim bir iki şey var içimde tutamicam.. bu cezayı almakta tek haklı yanlışım, forum tarafından konulmuş bir kuralı çiğnemek oldu, face adresi vermemiz gerektiğini unutmuşum. ama aslında şu bir gerçekki, burada verilen face adreslerinin hiçbirinin kişilerin gerçek sayfaları olduğunu düşünmüyorum. çünkü zaten yarışmalara katılırken bütün özel bilgilerimize ulaşılmasına hatta bizim adımıza paylaşımda bulunulmasına bile izin veriyoruz.. bu yüzden herkesin kampanyalara katılmak için oluşturulmuş bir hesabı vardır face de.. buradan paylaşılanlarda o hesaplar.. yarışmalara katılıp o kadar bilgisini paylaşan (buna telefon ve adreslerde dahil) kişilerin benim adımı falanca forumda yayınlamışlar, yok efendim silin gibi şeyler söyliceni sanmıyorum, söylemeyede hakkı yok zaten.. benimde eşimin adına face hesabı var evet! çoğu arkadaşımız gibi! ama bundan tabiiki eşiminde haberi var, yani adını facde de falan görse yada burda yarışmalar için, şaşırmaz.. gizli saklı iş çevirenler düşünsün!..yani şu kampanya sonuçlarını paylaşmama kuralı gereksiz olmuş.. bideeeee burada arkamızdan yok efendim açgözlü oldukları için napıcaklarını şaşırdılar falan gibi laf eden arkadaşlar olmuş.. çok üzüldüm ve çok şaşırdım gerçekten.. ben yarışmalara katıldığım günden bu yana bir kere olsun birşey için kimseden oy istemiş değilim! katılmam zaten öyle yarışmalara yok beğendirmeli yok oy toplamalı.. ama burada o gün katıldığımız kampanya arkadaş davet etmeliydi.. ve biz burda hepimiz arkadaşız.. face de olsa bir Allahın kuluna demem, davetimi kabul et diye.. ama buradaki arkadaşlarmın herbiri benim için karşı komşum gibi.. bu farklı bir olay.. daha söylenicek şeyler var aslında ama bu kadar yeter şimdilik..

hoşgeldin cnm :)

geçmiş olsun

evet canm bende ceza aldım ve bu cezayı yersız goruyorum sonucta ben o maılı burda paylasıosam sonucunada ben katlanırım hem elalemın maılını paylasmıyoruz zaten teknık olarak baskasının hesaptan nıye hedıye kazanmaya calısalım kendı face adresımız dururken bu mantıkla verıdgımız adresler ya annemızın yada esımızın oluo ve sorun oldugunda sıte yetkılılerı degıl paylasan kısı sorumludur bende ılk o yarısmada adres verdım burdakı arkadaslara guvendıgım ıcın sonucta bırbırımızı ıyı kotu tanıyoruz bu arada burdan ozge arkadasım facebook hesabımdan benm yerıme yarısmaya bıle katıldı ozaman hıc bırbırmıze guvenmeyelım yerı gelıo bırbırımızn derdını dınlıyoruz ısım paylasmamakta cok sacma adam sankı kendı ısmını aratınca kazandıgı fırmanın face sayfasında ısmı cıkımo ben bır kac kazandıgım hedıyeyı burda ogrenmıstım mesela bende denılen laflara cok uzuldum acgozluluk cok kaba bır tabır sevdıgım ınsanlar burda oldugu ıcın burdayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…