kuzummmm yeni gordum istiyomusun hala gonderiyim hemen
kusura bakma icerdeydim
bilen yok mu kızlar tüm soruları cevapladım neden puanım sıfır yaaabende anket çıkmadı sadece kşisel bilgileriminn anketi çıktı :26:
kızlar ben fikrimühime giremiyorum
canm ben maıl atmıstım cevap yazmıslar sıtelerı saldırıya ugramıs bıde dun acıktı rapor yazdım sımdı gene yok
tamam cnm bende sinir oldum engellediler falan sandım
https://www.facebook.com/notes/syos...-kazananlar-18072012-27082012/374222862650109
Syoss sonuçları kızlar:) paylaşılmışmıydı bilmiyorum
sonuc paylasmak yasak cnm kazenin kesin talimatı var sil bence ceza alırsın
hoşgeldin cnm :)selam hanımlar.. uzaklaştırma cezamız bitti geldik.. söylemek istediğim bir iki şey var içimde tutamicam.. bu cezayı almakta tek haklı yanlışım, forum tarafından konulmuş bir kuralı çiğnemek oldu, face adresi vermemiz gerektiğini unutmuşum. ama aslında şu bir gerçekki, burada verilen face adreslerinin hiçbirinin kişilerin gerçek sayfaları olduğunu düşünmüyorum. çünkü zaten yarışmalara katılırken bütün özel bilgilerimize ulaşılmasına hatta bizim adımıza paylaşımda bulunulmasına bile izin veriyoruz.. bu yüzden herkesin kampanyalara katılmak için oluşturulmuş bir hesabı vardır face de.. buradan paylaşılanlarda o hesaplar.. yarışmalara katılıp o kadar bilgisini paylaşan (buna telefon ve adreslerde dahil) kişilerin benim adımı falanca forumda yayınlamışlar, yok efendim silin gibi şeyler söyliceni sanmıyorum, söylemeyede hakkı yok zaten.. benimde eşimin adına face hesabı var evet! çoğu arkadaşımız gibi! ama bundan tabiiki eşiminde haberi var, yani adını facde de falan görse yada burda yarışmalar için, şaşırmaz.. gizli saklı iş çevirenler düşünsün!..yani şu kampanya sonuçlarını paylaşmama kuralı gereksiz olmuş.. bideeeee burada arkamızdan yok efendim açgözlü oldukları için napıcaklarını şaşırdılar falan gibi laf eden arkadaşlar olmuş.. çok üzüldüm ve çok şaşırdım gerçekten.. ben yarışmalara katıldığım günden bu yana bir kere olsun birşey için kimseden oy istemiş değilim! katılmam zaten öyle yarışmalara yok beğendirmeli yok oy toplamalı.. ama burada o gün katıldığımız kampanya arkadaş davet etmeliydi.. ve biz burda hepimiz arkadaşız.. face de olsa bir Allahın kuluna demem, davetimi kabul et diye.. ama buradaki arkadaşlarmın herbiri benim için karşı komşum gibi.. bu farklı bir olay.. daha söylenicek şeyler var aslında ama bu kadar yeter şimdilik..
hoşgeldin cnm :)
geçmiş olsun
hoşgeldiniz:))))
oleyyy
selam hanımlar.. uzaklaştırma cezamız bitti geldik.. söylemek istediğim bir iki şey var içimde tutamicam.. bu cezayı almakta tek haklı yanlışım, forum tarafından konulmuş bir kuralı çiğnemek oldu, face adresi vermemiz gerektiğini unutmuşum. ama aslında şu bir gerçekki, burada verilen face adreslerinin hiçbirinin kişilerin gerçek sayfaları olduğunu düşünmüyorum. çünkü zaten yarışmalara katılırken bütün özel bilgilerimize ulaşılmasına hatta bizim adımıza paylaşımda bulunulmasına bile izin veriyoruz.. bu yüzden herkesin kampanyalara katılmak için oluşturulmuş bir hesabı vardır face de.. buradan paylaşılanlarda o hesaplar.. yarışmalara katılıp o kadar bilgisini paylaşan (buna telefon ve adreslerde dahil) kişilerin benim adımı falanca forumda yayınlamışlar, yok efendim silin gibi şeyler söyliceni sanmıyorum, söylemeyede hakkı yok zaten.. benimde eşimin adına face hesabı var evet! çoğu arkadaşımız gibi! ama bundan tabiiki eşiminde haberi var, yani adını facde de falan görse yada burda yarışmalar için, şaşırmaz.. gizli saklı iş çevirenler düşünsün!..yani şu kampanya sonuçlarını paylaşmama kuralı gereksiz olmuş.. bideeeee burada arkamızdan yok efendim açgözlü oldukları için napıcaklarını şaşırdılar falan gibi laf eden arkadaşlar olmuş.. çok üzüldüm ve çok şaşırdım gerçekten.. ben yarışmalara katıldığım günden bu yana bir kere olsun birşey için kimseden oy istemiş değilim! katılmam zaten öyle yarışmalara yok beğendirmeli yok oy toplamalı.. ama burada o gün katıldığımız kampanya arkadaş davet etmeliydi.. ve biz burda hepimiz arkadaşız.. face de olsa bir Allahın kuluna demem, davetimi kabul et diye.. ama buradaki arkadaşlarmın herbiri benim için karşı komşum gibi.. bu farklı bir olay.. daha söylenicek şeyler var aslında ama bu kadar yeter şimdilik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?