Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

burdan kazene sesleniyorum
sonuç paylaşmak yasak olmasın
çok saçma bir kural ben o kadar yarışmaya katılıyorum nerden anlıcam hangi siteden kazandıgımı hepsini takip edememki

link paylaşabiliyorsun canım isim listesi paylaşamıyorsun. oda ayrı bir saçmalık ya neyse
saçma sapan bir cezaydı.geçmiş olsun cnm. hoşgldin. çok doğru söylemişsin ama bıoşiver gitsin. burda kimin hangi bayrağa hizmet ettiği belli değil.iyi niyetlilerde çok fesatlarda...bir kampanyadan aynı kişi onlarca hediye alınca açgözlü olmuyor. ama bir kampanya defalarca destek için paylaşılınca hırs yaptı aç gözlülük oluyor. çelişki bencillik burda zaten.

hoşgeldin cnm. geçmiş olsun :)

perşembe günü yani bugün twitter da hangi sayfanın yarışması olacaktı unuttum?:44:
hatırlayan var mı?

FİKİRMETRE YAPAMAYANLARA SÖZÜM. İKİNİCİ ankete bşladğnızda işte çalşmıyorum deyip ankete devam edin o zaman mailiinize çek geliyorrrrrrr

kızlar cevap verebilirmisiniz;fikrimhum den kendime daybuday 10 tl attım.ama benim beğendim ürün 12 tl.şimdi bir çek daha atıp birşetirbilirimiyim? neyapblirm bu konuda?

kızlar cevap verebilirmisiniz;fikrimhum den kendime daybuday 10 tl attım.ama benim beğendim ürün 12 tl.şimdi bir çek daha atıp birşetirbilirimiyim? neyapblirm bu konuda?

'Yarışma 5 ''

1- Facebook sayfamızı beğenin.
2- Çikolatanın fotoğrafını beğenip, paylaşın.
3- Çikolata fotoğrafına beğendim, paylaştım yorum olarak yazınız.
4- Paylaşırken lütfen herkese açık paylaşınız.

Duvar Fotoğrafları | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…