Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar ya fairy yi almştm 5gün önce fln 24saatte kargo yazıyor dah a yeni kargolanmış inanamadım bi de fairy gelmyo kaseler mi gelyomş ne hçbirşey anlayamadım msjlarından ve bir tane dha sipariş etmeyi düşünüyodum. bir de loccitane ye 4 msjmdan snra cvp vrme greksnmleri duydulr herhlde kargo ile yollayın alıcı ödemeli razıyım ddim ya öyle yollıcaklarmş herhalde kazandığmz hediyeye de kargo parası ödüyoruz ya anlamadım gitti sizleri haberdar ederim gelirse şayet yakın zmnlarda bnm durumumda olan arkdşlar vrsa ona göre hareket eder

sinir oldum ya mynet canaktan kazandığım menunun zamanı geçmiş uf

bitti dimi kampanya kızlar

canım benim fairyde 4 gün sonra geldi aynı durumdayız

Loccitane dan hediyelerini alacak olanlar ,eylül sonuna kadar alınabilirmiş haberiniz olsun..

Değerli takipçilerimiz;

Öncelikle Magic Dede kampanyamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize çok teşekkür ederiz. Bildiğiniz gibi Magic Dede hediye paketimize doldurduğunuz form aracılığı ile ÜCRETSİZ olarak sahip olabiliyorsunuz. Bu anlamda Birçok kullanıcımız Magic Dede hediye paketlerini teslim aldılar. Ancak son zamanlarda hazırlıksız yakalandığımız bir yoğunluk yaşadık. Bu yoğunluktan dolayı sizlere bazı gecikmeler yaşattık. Ancak Magic Dede gönderimlerimize kaldığımız yerden tekrardan devam ediyoruz. Bu aksaklıktan dolayı öncelikle elimizde biriken talepleri tamamlayarak hızlı bir şekilde hediyelerin sizlere ulaşması için çalışıyoruz.

Sizlerden tekrar özür diler anlayışınız için teşekkür ederiz.

Salıklı günler...

kızlar hani magic dede vrdı ya bi ara su dağıtıyodu o antalyada olanalra değilmş sdce msj yolldım da form doldurn vrsa ellerindekler tükenmiş bizimkilerde gelcekmş hftasonuna kdr fln merak etmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…