evt bnde bgn onu dşnyodum belirtmmşlerdi snki ne zmna kdr alınablecğini dyodm vllahi sene sonuuna kdrsa fln yandık:18:
belki şansın olabilir ama sürekli tetikte olmalısın omo fln istiyosan 200 kişiye olduğu için bayağı geniş bi aralık ama yinede sn blrsin yol yakınken de vazgeçblrsin
keske bılseydım bugun senınkınıde alır sana kargolardım burdann bu arada ben bugun cevahırden aldımmmmm hedıyelerımı
özelden atamadım msj 10dk sonra dedi.Çok tşk ederim canım Allah razı olsun
kimlik teyidi istiyorlar ..artık tc yeterli olur mu? yoksa kimliği mi bizzat ibraz etmek gerek bilmiyorum..
ne çiçeği şeysiydi seninkisi?güle güle sürüştür canım
foto ekleyebilirsen bi görelim,minik galiba biraz
lavantaydı benm kı canmmm eklıycem canm facede eklıycem makına kardesım goturmus gelınce hemen eklıyecegımmm sagol canmmm
bu oyunu oynayan oldu mu arkadaşlar?Oyunumuz devam ediyor!
Hafızanıza güveniyorsanız, bir gördüğümü bir daha unutmam diyorsanız hemen tıklayın. Özel tablomuzda birbiriyle aynı olan ürünleri eşleştirin. Sürpriz ödülleri kazanın!
https://apps.facebook.com/esinibulkazan/
bu oyunu oynayan oldu mu arkadaşlar?
kaç saniye de bitiiryosunuz
Kulübümüze ilk geldiğinizde bir kereye özel olmak üzere 250 PuanOMO kazanırsınız 250
Kulübümüze HER GÜN gerçekleştirdiğiniz ziyaret sadece O GÜNE ÖZEL olmak üzere size 30 PuanOMO kazandırır 30
Okuduğunuz her PuanOMO ETİKETİ TAŞIYAN makale size BİR KEREYE ÖZEL olmak üzere 10 PuanOMO kazandırır100
PuanOMO ETİKETİ TAŞIYAN bir makalenin altına yazdığınız yorumlar size 3 PuanOMO kazandırır. Bu durum AYNI GÜN İÇERİSİNDE EN FAZLA 3 kez tekrarlanabilir.930
Paylaştığınız her PuanOMO ETİKETİ TAŞIYAN makale size BİR KEREYE ÖZEL olmak üzere 20 PuanOMO kazandırır
laf aramızda bölümünde açtığınız başlıklar veya yazdığınız yazılar size 7 PuanOMO kazandırır. Bu durum AYNI GÜN İÇERİSİNDE en fazla 3 kere tekrarlanabilir.
bunları yaptım 610 oldum..ama diğer arkadaşlar bugün 670..1 gün geç başladık ondan
ŞİMDİ GÖRDÜM CANIM İSYANINI..
oyunu da şimdi oynadım 13 sn.de bitti..
heee..0.02 sn de bile bitirenler olabiliyor böyle oyunlarıbiliyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?