Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

belki şansın olabilir ama sürekli tetikte olmalısın omo fln istiyosan 200 kişiye olduğu için bayağı geniş bi aralık ama yinede sn blrsin yol yakınken de vazgeçblrsin

5-6 gün değilmi omo şeysi ,biraz ilgilenirim, omo olursa olur, olmazsa uğraşamam..kasamam fazlasını

keske bılseydım bugun senınkınıde alır sana kargolardım burdann bu arada ben bugun cevahırden aldımmmmm hedıyelerımı

kimlik teyidi istiyorlar ..artık tc yeterli olur mu? yoksa kimliği mi bizzat ibraz etmek gerek bilmiyorum..
ne çiçeği şeysiydi seninkisi?güle güle sürüştür canım

foto ekleyebilirsen bi görelim,minik galiba biraz

mrb kızlar tatildeydim ortalık baya karışmış..mcdonals kuponlarım ben yokken gelmi tarihide geçmiş üzüldüm 2 kezde orada yemek yemiştik(

Lezzetli yemekler ve sevdiklerinizle dolu sofranızın fotoğrafını Komili ile paylaşın, www.markafoni.com 'dan hediye çeki kazanma şansı yakalayın!
21 Eylül'e kadar her hafta en çok beğenilen 15 fotoğraftan 10 tanesi jürinin tarafından seçiliyor ve bu fotoğrafların sahibi 200TL'lik markafoni hediye çekinin sahibi oluyor.

Bitmedi! 4 Hafta boyunca seçilen fotoğraflar 5. hafta jüri tarafından kendi içerisinde oylanacak ve seçilen 10 fotoğraf tam 2000TL değerinde markafoni hediye çekinin sahibi olacaktır.
Türkiye'nin En Lezzetli Sofraları | Komili

Kuzey Güney Dizisinin 2. Sezonu Şerefine 3 Kişiye Ipod Shuffle Çekiliş ile Hediye Ediyoruz!

Şartlar:
- Sayfayı BEĞEN
- Bu Gönderiyi BEĞEN ve PAYLAŞ!
- Fake Üyelik ile Çekilişe Katılmayınız, Kazananlardan Teyid Alınacaktır.
- Çekiliş ile 3 kazanan ve 5 kişide YEDEK kazanan olarak toplamda 8 kişi belirlenecektir. Kazanan isimlerden 3 gün içerisinde cevap alınamazsa yedek kazananlar ile irtibata geçilecektir.

Çekiliş Başlama: 31 Ağustos Cuma
Çekiliş Bitiş: 7 Eylül Cuma Saat: 23.59

Çekiliş Bu Gönderiyi Paylaşan Kişilerden Oluşacaktır, Lütfen Fake Üyelikler ile veya Birden Fazla Üyelik ile Bu Çekilişe Katılmayınız, Kazananlardan Kimlik Teyidi İstenecektir.

İlginize teşekkür ediyor, Kuzey Güney dizimizin yeni sezonunun hayırlı olmasını ve şimdiden çekilişe katılacak olanlara başarılar diliyoruz!

Kuzey Güney | Facebook

lavantaydı benm kı canmmm eklıycem canm facede eklıycem makına kardesım goturmus gelınce hemen eklıyecegımmm sagol canmmm

kızlar omodan ılk gun yapmaya basladım sızden fıkır alıcam kahve makınasına kadar bekleyeyım mı yoksa detarjan alayım mı sızceeee cok ıstıyorum kahve makınasını ama kazanan oldu mu bılmıyorummmmm sızın bılgınız var mı

Fikirdenk.com
Yarın sabah Fikirdenk'te hamileler ve yeni anneler için harika bir hediye çekilişi başlıyor. Facebook ve Twitter'dan takipte kalın .

beni kimse duymuyor mu?
acaba neden ben sorularıma hiç cevap alamıyorum?
9 üyeden 1 kişide okumuyor yazdıklarım mı?
çok üzücü.............

ben de bugün başladım 570 oldum neyi eksik yaptım acaba?:26:

annemden yaptım 610 oldu benden yaptım 590da kaldı günlük aktivitelere bakıyorum makalelerden 2 tane eksik paylaştım halbuki :26:hepsini paylaştım

ŞİMDİ GÖRDÜM CANIM İSYANINI..
oyunu da şimdi oynadım 13 sn.de bitti..
heee..0.02 sn de bile bitirenler olabiliyor böyle oyunları biliyorsun..

canım ya isyan etmek değil derdim ama 2-3 gündür sorduğum sorulara cevap alamıyorum. kendimi hayalet gibi hissetmeye başladım artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…