eline geçtikçe verirsen sevinirimşimdi mi lazım eğer şimdi değilde akşam da olur diyosan ben sana veriyim eve gidince canım
eline geçtikçe verirsen sevinirim
oğluma şişme kale alıcamda nette gördük resmini eşime dedim bul al diye oda bulamamış konuşurkende duydu oğlan şimdi kaaale kaaale diyip duruyo
selam kızlar, rica etsem biriniz cvp yazsa daha öncede sordum bir kaç kez! omo da eğitimi tamamlayınca puan oluyormu?
sanırım ilk ayda puan veriyordu gecen ay puan vermedi. Bu ayda vermez diye düşünüyorum.selam kızlar, rica etsem biriniz cvp yazsa daha öncede sordum bir kaç kez! omo da eğitimi tamamlayınca puan oluyormu?
renaz haklı bende agustos ayında 1 gün giriş yapmadım kimseye yetişemedim o yüzden 1 gün kaybolanlar bence boşuna zaman kaybı nasılsa herkes sizden önde puan olarak onlar kapar gider
pekı deterjanlar hemen bıtıyomu
once rondo ıcın fln ugrassak baktık olmuyo deterjan alsak stoklar tukenırmı acaba:26:
günaydın kızlar vıpdükkan indirim çeki olan varmıı
selam kızlar, rica etsem biriniz cvp yazsa daha öncede sordum bir kaç kez! omo da eğitimi tamamlayınca puan oluyormu?
cornetto türkiye
cornetto ayıcığı'na sarılıp uyumak isteyenler o kadar çokmuş ki biz de aşkını duyurmak isteyenlere 15 eylül'e kadar şans vermeye karar verdik. Ilginize çok teşekkür ederiz! Hadi sen de aşkını haykır, cornetto ayıcığı kazanma şansı yakala: https://www.facebook.com/​cornettoturkiye/​app_421291891243325
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?