yapma yaw,sarmamışlar mı hiç?
bu arada kırmızı kasada şişme kale yok şuan çocugu kaleee isteyen arkadaş
cnm coca cola sifren varsa banadaa verir misinn :\
sarmışlar ama maalesef kırık geldi bende önemsemedim kim geri yollıcak zaten 5 tl lik şey
yazık olmuş cnm ya sn de bnm gibi şanssızlardansın herhalde . bnmki de anca geliyo ama içinden fairy çkmadı kaseler çktı pmbe bi hepsiburda kutusuna koymuşlr çok beğendim vllasarıp sarmalamşlar açana kdr cnm çıktı ztn onlar kırmamş ama bn kırıcm glba dedim resmen fairy ne zmn glcek acaba parasını da ödedik
ya inan bişi kazanıyorum ya kırık geliyor ya büyükmutlu aküye katıldım kazandım formu doldurcaktım sayfa gitti bi baktım başka isim kazanmış yani çok bahtsızıminşallah fairyin gelir canım ya bana öle pembe kutu mutu yapmamışlar atmışlar kutunun içine sarmışlar ama azcık
evt cnm frkettim forumdan takip ediyorum hediyelerden yana şansın yok yrşmalardan kazansan da :) mutlu aküye bir mail atmyı deneyeblrsin ekran görüntüsü almşsın snrsam . bNa da o kutuyu herhalde geç gönderecekelri için ypmışlr özür amaçlıyoksa ben hediye kutusu fln mı istedim:44:
Kızlar Cookplus açılış kampanyası fincan takımı ve baharat seti kazananların listesi..
Cookplus.com - Harikalar Mutfağı
tabii ki yokum((
kızlar ,peki bu kazandınız yazısı ekranın şeysini nasıl kaydediyorduk..:44:
Kızlar Cookplus açılış kampanyası fincan takımı ve baharat seti kazananların listesi..
Cookplus.com - Harikalar Mutfağı
tabii ki yokum((
kızlar cookplus açılış kampanyası fincan takımı ve baharat seti kazananların listesi..
cookplus.com - harikalar mutfağı
tabii ki yokum((
tüühh bunu da çok istmştm fincan tKIMINI çok güzeldiiama forumdan bir arkdşmz kazanmş snrsam onun adına sevindm birde her ya rşmada nereye bksam htce özkn ismini göryorm aynı kişi mi acbs:26:
sağoll canımmm benimm... htce özknı tnmıyorum
tbriklerr
ve ok aiilesi mi sülalesi mi blmyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?