Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sarmışlar ama maalesef kırık geldi bende önemsemedim kim geri yollıcak zaten 5 tl lik şey

yazık olmuş cnm ya sn de bnm gibi şanssızlardansın herhalde . bnmki de anca geliyo ama içinden fairy çkmadı kaseler çktı pmbe bi hepsiburda kutusuna koymuşlr çok beğendim vlla sarıp sarmalamşlar açana kdr cnm çıktı ztn onlar kırmamş ama bn kırıcm glba dedim resmen fairy ne zmn glcek acaba parasını da ödedik

ya inan bişi kazanıyorum ya kırık geliyor ya büyükmutlu aküye katıldım kazandım formu doldurcaktım sayfa gitti bi baktım başka isim kazanmış yani çok bahtsızım inşallah fairyin gelir canım ya bana öle pembe kutu mutu yapmamışlar atmışlar kutunun içine sarmışlar ama azcık

evt cnm frkettim forumdan takip ediyorum hediyelerden yana şansın yok yrşmalardan kazansan da :) mutlu aküye bir mail atmyı deneyeblrsin ekran görüntüsü almşsın snrsam . bNa da o kutuyu herhalde geç gönderecekelri için ypmışlr özür amaçlı yoksa ben hediye kutusu fln mı istedim:44:

Son düzenleme:

işi biliyor hepsiburada
ya resmi ben kaydetmedim sağolsun renaz arkadaşım kaydetmiş hakkımı arıcam işte

kızlar bn bşta hediye kutusunu seçmştim ama ücretliymiş snra vazgçtm ama acaba vazgeçmemiş mi ondan mı gelmş bu kutu acaba kafama tkıldı:44: siz ne kdr ödemiştiniz fairy alrken

kızlar ,peki bu kazandınız yazısı ekranın şeysini nasıl kaydediyorduk..:44:

Kızlar Cookplus açılış kampanyası fincan takımı ve baharat seti kazananların listesi..

Cookplus.com - Harikalar Mutfağı

tabii ki yokum((

tüühh bunu da çok istmştm fincan tKIMINI çok güzeldii ama forumdan bir arkdşmz kazanmş snrsam onun adına sevindm birde her ya rşmada nereye bksam htce özkn ismini göryorm aynı kişi mi acbs:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…