Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bugün haribom geldi ama sadece bir paket yani koli falan değil....

bizede öyle geldi, içinde minik paketleri olan pAket..
ama geçen aylarda koli gibiydi hediyeleri..
50 kişiye dağıtınca küçültmüşler hediyeleri demek..

tesekkur ederım ,tek ben degıl bır kac arkadas daha kazanmıs buradan onlar kendılerı yazsın ama :)

ne güzel bizden birilerine çıksında önemli olan o... şu sizdeki bal bana da bulaşsa azcık :))) daha sakız bile çıkmadı anacım ya :)) güle güle kullansın herkessssss :)

hakkaten nazarlara gelmiyelim..
siz de tü tü tü diyin..
şansılıyım valla, oğluşumun ana sınıfı kurası vardı..
dualarla çıktım evden,
ohhh.....:81:nihayet öğlenci çıktık kurada..

yeni kampanyalar için tşkrler ama bu aralar bişiye katılamıyorum

sizlerinde kandili mübarek olsun canlar...
ne olur dua edin bana bende en yakın zamanda hayırlısıyla anne olayımmmm....
vbende sizlere dua edeyim allah ne kadar muradınız varsa versin inşallah

Bizim çilek adasında 5 şanslı yarışmacıdan biriymişim kızlar.. Çilek adası t-shirt ü ve 20 tl likjoker hediye çeki kazanmışım..kardeşim oynamıştı tutturmuş

bol numuneli hediyeli bir gün dileğiyle...

1 adet 2011 model Oceanis Beneteau 40 tekne

Kampanya tarihleri arasında, Türkiye genelinde, satın alacağınız Magnum Gold, Magnum Classic, Magnum Badem, Magnum Beyaz, Magnum Antep Fıstık, Magnum Double Karamel, Magnum Double Çikolata, Magnum Double Karadut-Böğürtlen ürün çubuklarında bulunan şifreyi ad soyad adres bilgileriyle birlikte, kelime aralarında birer boşluk bırakarak tüm operatörlerden 2992 numaralı kampanya hattına kısa mesaj ile gönderen veya Magnum (ücretsiz) internet adresinde girerek kapanyaya katılarak veya iPad, iPhone uygulamalarını kullanarak katılanlara birer çekiliş hakkı verilecektir.

Ayrıca kampanya tarihleri arasında Magnum Temptation Badem Karamel veya Magnum
Temptatİon Brownie Çikolata ürünlerinin çubuklarını, zarfın üzerinde ad, soyad, adres
ve telefon bilgilerim belirterek 07.08.2011 tarihi mesai saati bitimine kadar P.K.75
34361 Şişli/İSTANBUL adresine gönderenlere 1 çekiliş hakkı verilecektir.

3 adet 4 kişilik Paris seyahati
30 adet Sony Playstation 3 320 GB

Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm Migros magazalarında tek seferde 25 TL ve katları tutarında (Her 25 TL’ye (1) bir çekilis hakkı) Ipek Kagıt San. ve Tic. A.s.’ nin Selpak markalı ürünlerinden satın alanların Money Club Kart, Money Visa veya Money Club Kart özellikli (Migros Club Kart, Money Club Pro Kart, Koç Ailem, Money Club&More, Servis Kart, Money Club logolu Shell Club Smart Card) kartlarını kasiyerlere sunmaları durumunda; kartların kasa kart okuyucusundan geçirilmesi ile harcama bilgilerinin müsteri hesaplarına aktarılması saglanacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…