Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Filli Boya'dan MP3 Player kazandım. Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiii

En pahalı hediyem oldu bu çok duygulandım

günaydın bayanlar herkese iyi sabahlar önce hariboyu gördüm kazanamamışım tüh dedim gerçi daha önce 2 koli kazanmıştım yarışma yapmışlardı şimdi bir paket gödneriyorlarmış :)))
sonra filli boyaya baktımmmm mp3 player kazanmışım ve anahtarlıkkk :))))eski mp3üm çalınmıştı süper oldu bu daha öncede dartyden kazanmıştım :))))) inşallah radyoludur :))))

Filli boyaya ne cevap vermiştiniz acaba? Taner mi Nihat mı?

bir blogta vardı bu yarışma..
şekilli, şık, biblo gibin kurbiş kazanmışsın, hemen adres falan gönderseydin..

öyleymiş evet

göndericem canım şimdi. bekledim çünkü tatile çıkmak üzereyim.gönderim tarihini öğrendim,18 temmuz dediler (neden bu kadar geç anlamadım)

Filli boyaya ne cevap vermiştiniz acaba? Taner mi Nihat mı?
taner demiştim canım :)))
öyleymiş evet

göndericem canım şimdi. bekledim çünkü tatile çıkmak üzereyim.gönderim tarihini öğrendim,18 temmuz dediler (neden bu kadar geç anlamadım)
sen benim adresi var senin tatil burdan geçer nasılsa deme hehehe
kızlar haribonun kazanannlarını nerden görebliyoruz bilen varmı

facebook sayfasından yarışmaya katılınca nerden göremen lazım?

ooo hasılatı toplamışın yine magrentacığım.... yeni gelin şansı herhalde :))) biz kartladık 4 ay oldu ya hiçbişiy çıkmıo bize :))) güle güle kullan canım....

ya aklıma bişiy gelio ama tam toparlayamadım daha hani bu kampanyalara katılmak için face hesaplarımız var ya orda eklesek ya birbirimizi hani beğendirmeli oyunlarda falan lazım oluyo ya ne bileyim nasıl yapabiliriz ki????

ooo hasılatı toplamışın yine magrentacığım.... yeni gelin şansı herhalde :))) biz kartladık 4 ay oldu ya hiçbişiy çıkmıo bize :))) güle güle kullan canım....

saol lenacığım bıkmandan usanmadan uğraşıyorum olcak o kadar vallaha uzun süreedir bende de bişi oldu şansım açıldı son zamanlar gelen gelene

saol lenacığım bıkmandan usanmadan uğraşıyorum olcak o kadar vallaha uzun süreedir bende de bişi oldu şansım açıldı son zamanlar gelen gelene

hayırlı olsun cnm... ben yine evlenmeden önce numune falan denk getiriodum... yeni soyadımı beğenmediler herhalde :))) hiçbişiy çıkmıo anacım ya hahahahahha :)))

benimde dün 8*4 üm geldi bugünde eti paketlerim birinde 16 birinde 14 ürün var toplamda30 ürün çok güzeller..
KIZLAR VİSİON TÜRKİYEDEN 147 LİRALIK ÖDÜL KAZANDIM

hayırlı olsun cnm... ben yine evlenmeden önce numune falan denk getiriodum... yeni soyadımı beğenmediler herhalde :))) hiçbişiy çıkmıo anacım ya hahahahahha :)))
heheh eskisini kullan sende PPP
benimde dün 8*4 üm geldi bugünde eti paketlerim birinde 16 birinde 14 ürün var toplamda30 ürün çok güzeller..

oooo maşallahın var hayırlısı olsun

canım hangi kargoyla geldi 8x4 ? ve gönderici adı ne?

ben 2 haziranda kazanmıştım ama hala gelmedi.

bilgileri söylersen ona göre kargoyu arayacağım.

canım hangi kargoyla geldi 8x4 ? ve gönderici adı ne?

ben 2 haziranda kazanmıştım ama hala gelmedi.

bilgileri söylersen ona göre kargoyu arayacağım.

ay canım bakmadımki valla kapı çaldı kimo dedim posta dedi hiç bakmadım kağıdına bende en son günü kazanmıştım gelir canım...bu gün yarın

Bu eti paketini nasıl kazanmıştınız hangi kampanyaydı ben katılıp katılmadığımı hatırlamıyorum da:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…