Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım nasıl oluyor ya ben kazanmış olmam lazım bu resme göre ama vildan diye biri kazanmış iletişim bilgisini doldurmadım diye hakkımı başkasınamı verdiler
canım ben topicde bir arkadaşın yayınladığı mutluakü linkine tıkladım açılmadı. sayfa bulunamadı dedi. sonra senin faceden mutlu akü diye arama yaptım. çıkan ilk uygulamaya tıkladım yayınladığım resim çıktı. sen mesaka geç cevap verince bende omo kadınlar kulubundeki bilgilerle formu doldurdum. sonra baktımki senin beğenierden mutlu akü var . oana tıklayıp yarışmaya girdim. twetwrda yapılan bir yarışmaymış anladığım kadarıyla. ben pek twetwer dan anlamıyorum. ben yarışmaya girdiğimde yarışma bitmişti. vildan diye biri kazandı diye tweet yazmıştı mutlu akü. tahminime göre ben başka bir uygulamaya girdim tesadüfen. yani bu paylaştığım resim mutlu akünün başka bir kampanyasıyla ilgili.

kızlar ,peki bu kazandınız yazısı ekranın şeysini nasıl kaydediyorduk..:44:
ekran karşındayken prtscn tuşuna ba sonra paint programına yapıştır.
arkadaşlar altincicadde den alışveriş yapacağım.

indirim kuponu nasıl alınıyor veya alınıyor mu? 150 üzeri alışveriş yapacağım. bilgisi olan var mı?
bir aralar daybuday veriyordu 40 tl indirim. googleda arama yap altıncıcadde indirim çeki diye mutlaka bulursun. yada google da çek takas satılş yaz ilk çıkan linke tıkla orda çek satışı oluyor. genelde bu tarz çekleri ücretsiz eriyorlar. ing bank veriyor birde

Kampanya Koşulları
Kampanya 22 Ağustos – 10 Eylül tarihleri arasında geçerlidir.
İnternet Şube’ye giriş yapan müşterilerimiz, indirim kodunu altincicadde.com’da yapacakları 100 TL üzeri alışverişlerde kullanabilirler.
Alınan indirim kodu altincicadde.com’da “Sepetim” sayfasında yer alan indirim kodu alanına girerek kullanılır.
Kampanya kodu tek kullanımlıktır. Kampanya kodunuzu not almayı unutmayın.
Bu kampanya altincicadde.com’da bulunan başka kampanyalarla birleştirilemez.
Kampanya kodu İnternet Şubesi’ne giriş yaptıktan sonra çıkan açılış ekranında bulunmaktadır.
Kampanya süresi ve kurgusunda meydana gelen değişiklik hakkı altincicadde.com ve ING Bank’ta saklıdır

[

arkadaşlarrr gurban olduklarım hele bkın bi :))) ben annelütfenden alışveriş yapacagım bedava kargo kodu bilen varmı

Kızlar bu arada bugun gittim noterde marctan kazandığım ipod touch için bana aps ile gönderilen ibranameyi tasdiklettim.
kağıt bedeli, harç, yazı işleri falan derken 87 lira verdim notere.
pttden iadeli taahhütle de yolladım.100liraya geldi yaklaşık.
ipodun değeri 600e yakınmış, onun belli bir yüzdesi kadar(%8,23ü kadar) notere ödüyosun ibraname için.
Kasımın 21ine kadar yollanırmış gelen zarfta öyle yazıyor.
Bunları yazıyorum ki size de bilgi olsun diye. demekki her kazandığımız bedavaya gelmiyomuş
ben de kazanınca, o kazanılan sepetler gibi kapıma getircekler sanmıştım :26::26::26:
ne zor işlermiş((

Noter işlerinden anlayan bi kuzenim var iphone falan kazanmış olsan 1500ü geçen piyasa bedelinin %8,23ünün üzerine bir de noter masraflarını ekle, 200 300 falan öderdin diyo:S
Gerçekten böyle mi bu büyük hediyelerin arka planı?
Hiç aramızda var mı kazanan? deneyimini paylaşacak olan

Son düzenleme:

Cnm öncelikle tebrik ederim.Ben de çaykurdan ıpod touch kazanmıştım .Hiç masraf olmadan kargoyla eve geldi..Notere falanda gidilmedi.Ama teknosadan kazandığım HTC cha cha cep telefonunda senin işlemlerini uygulamıştı kardeşim.Firmaya bağlı bu işler.

önceden şok migrosundu sonra ayrıldı kullanılmıyor...

bi zamanlar bundan 1 ay önce ıphone kazansam keşke diye evde yırtınıyodum yırtınmalarımı annem duymuş çekilişe gerek yok diyip gitmiş bana ıphone 4s almış ah canım annem yaaaa

maalesef şokta kullanılmıyor.. eskidend, o ne yazık ki.. şimdi tansaş ile migros dışında kullanamıyorsun...

canım bende philips 5+1 ses sistemi kazandım.evime bir kağıt geldi bilgilerini doldur ve kimlik fotokopini yolla dediler.başkada birşey istemediler. direk kapıma kadar geldi hediyem.
bütün firmalar farklı uygulama yapıyorlar herhalde kimbilir:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…