canım ben topicde bir arkadaşın yayınladığı mutluakü linkine tıkladım açılmadı. sayfa bulunamadı dedi. sonra senin faceden mutlu akü diye arama yaptım. çıkan ilk uygulamaya tıkladım yayınladığım resim çıktı. sen mesaka geç cevap verince bende omo kadınlar kulubundeki bilgilerle formu doldurdum. sonra baktımki senin beğenierden mutlu akü var . oana tıklayıp yarışmaya girdim. twetwrda yapılan bir yarışmaymış anladığım kadarıyla. ben pek twetwer dan anlamıyorum. ben yarışmaya girdiğimde yarışma bitmişti. vildan diye biri kazandı diye tweet yazmıştı mutlu akü. tahminime göre ben başka bir uygulamaya girdim tesadüfen. yani bu paylaştığım resim mutlu akünün başka bir kampanyasıyla ilgili.canım nasıl oluyor ya ben kazanmış olmam lazım bu resme göre ama vildan diye biri kazanmış iletişim bilgisini doldurmadım diye hakkımı başkasınamı verdiler
ekran karşındayken prtscn tuşuna ba sonra paint programına yapıştır.kızlar ,peki bu kazandınız yazısı ekranın şeysini nasıl kaydediyorduk..:44:
bir aralar daybuday veriyordu 40 tl indirim. googleda arama yap altıncıcadde indirim çeki diye mutlaka bulursun. yada google da çek takas satılş yaz ilk çıkan linke tıkla orda çek satışı oluyor. genelde bu tarz çekleri ücretsiz eriyorlar. ing bank veriyor birdearkadaşlar altincicadde den alışveriş yapacağım.
indirim kuponu nasıl alınıyor veya alınıyor mu? 150 üzeri alışveriş yapacağım. bilgisi olan var mı?
ben istiyordum ama tabii hemen birileri kapmışş
https://www.facebook.com/kadinlarneister/app_390223877705787?ref=ts
Her oynayışımızda çekiliş hakkı mı kazanıyoruz bilen var mı? :26::26:
Kızlar bu arada bugun gittim noterde marctan kazandığım ipod touch için bana aps ile gönderilen ibranameyi tasdiklettim.
kağıt bedeli, harç, yazı işleri falan derken 87 lira verdim notere.
pttden iadeli taahhütle de yolladım.100liraya geldi yaklaşık.
ipodun değeri 600e yakınmış, onun belli bir yüzdesi kadar(%8,23ü kadar) notere ödüyosun ibraname için.
Kasımın 21ine kadar yollanırmış gelen zarfta öyle yazıyor.
Bunları yazıyorum ki size de bilgi olsun diye. demekki her kazandığımız bedavaya gelmiyomuş
ben de kazanınca, o kazanılan sepetler gibi kapıma getircekler sanmıştım :26::26::26:
ne zor işlermiş((
Noter işlerinden anlayan bi kuzenim var iphone falan kazanmış olsan 1500ü geçen piyasa bedelinin %8,23ünün üzerine bir de noter masraflarını ekle, 200 300 falan öderdin diyo:S
Gerçekten böyle mi bu büyük hediyelerin arka planı?
Hiç aramızda var mı kazanan? deneyimini paylaşacak olan
şokta da kullanılıyor mu?
kartı aldıysan eğer formu doldurup teslim etmene gerek yokhttps://www.moneyclubkart.com/Kart-Kayit.aspx?cat=70&id=96&m=3 bu adresten direk kayıt olabilirsin canım
hiç bilmiyorum ki canım, çok yabancıyım bu konuya, bilen varsa bana da söylesin :26: soralım belki bilen sesimizi duyan olur
arkadaşlar money club kampanya kazandıklarımız Şok marketlerde kullanılıyor mu acaba? :18::18::18:
hiç bilmiyorum ki canım, çok yabancıyım bu konuya, bilen varsa bana da söylesin :26: soralım belki bilen sesimizi duyan olur
arkadaşlar money club kampanya kazandıklarımız Şok marketlerde kullanılıyor mu acaba? :18::18::18:
Kızlar bu arada bugun gittim noterde marctan kazandığım ipod touch için bana aps ile gönderilen ibranameyi tasdiklettim.
kağıt bedeli, harç, yazı işleri falan derken 87 lira verdim notere.
pttden iadeli taahhütle de yolladım.100liraya geldi yaklaşık.
ipodun değeri 600e yakınmış, onun belli bir yüzdesi kadar(%8,23ü kadar) notere ödüyosun ibraname için.
Kasımın 21ine kadar yollanırmış gelen zarfta öyle yazıyor.
Bunları yazıyorum ki size de bilgi olsun diye. demekki her kazandığımız bedavaya gelmiyomuş
ben de kazanınca, o kazanılan sepetler gibi kapıma getircekler sanmıştım :26::26::26:
ne zor işlermiş((
Noter işlerinden anlayan bi kuzenim var iphone falan kazanmış olsan 1500ü geçen piyasa bedelinin %8,23ünün üzerine bir de noter masraflarını ekle, 200 300 falan öderdin diyo:S
Gerçekten böyle mi bu büyük hediyelerin arka planı?
Hiç aramızda var mı kazanan? deneyimini paylaşacak olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?