Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar markafonide ruffles lay ve doritoslarda indirim çekleri çıkıyomuş biz hep alıyoz ama çkmadı daha yeni gördüm boş yokmuş akşama bakıcam markete gidip
bu arada markafoniden indrm çeki olanınız var mı alt limitli de olblr

Arkadaşlar Loccitane setim şimdi geldi. Yurtiçi kargo ile gelldi ve kargo ücreti ödemedim. Bilginize

2. Çekilişimizi Yapıyoruzz!!
Ödülümüzz: Lita (resimdeki gibi:) !!
Çekilişe katılabilmek için:
Sayfamızı beğenmediyseniz, beğenmelisiniz.
Resimi beğenip, paylaşmanız gereklidir.
Altınada ayak numaranızı ve beğenip,paylaştığınızı yorum olarak bildirmeniz gereklidir.

Duvar Fotoğrafları | Facebook

Arkadaşlar Loccitane setim şimdi geldi. Yurtiçi kargo ile gelldi ve kargo ücreti ödemedim. Bilginize

inş. bnmki de gelr kargo ücreti ödemem dicem de kendim teklif ettim ödicem iyi günlerde kullanın hepiniz
snickers da da yokum bu aralar kazana kazana little swimmers yüzücü bezi mi ne kazanmışım yeğenim olcak bakalım yüzmelere fln gideceği zmn kullanıverir artık poposuna uygunsa çnü medium seçmiştim snickers da da tayyar ve ok aileleri her zmnki yerlerinde yine

kızlar üyeliğimden anneme ve kardeşime davet göndermiştim. onlar alışveriş yaptılar. hatta kardeşim arkadaşlarına falan da gönderdi. kardeşime bir sürü hediye 20 şer puan geldi . bana gelmedi...sizde böyle bir sorunla karşılaştınız mı ?

bilginizi beklerim .

bir de hediye kuponu olan var mı ? kodu olan var mı ? tşkler.

HEDİYELİ KAMPANYA

3 ÜYEMİZİN AKRİLİK BANYO SETİ KAZANACAĞI KAMPANYAMIZA KATILMAK İÇİN

--http://www.kiliczuccaciye.com/ 'dan en beğendiğiniz ürünün linkini konunun altına yorum olarak yazmak
-Duvarımız dan 1 ürünü ve kampanyayı paylaşmak.
13 Eylül günü son bulacak kampanyamıza tüm üyelerimizi bekleriz

Duvar Fotoğrafları | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…