Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kühne soruya cevap verdim iletişim bilgilerinde isim soyad mail ve adres var doldurdum tıklıyorum tel.yazın diyor öyle biyer yok

arkadaşlar limangodan alışveriş yapanlar bi yaıtlarlarsa sevinirim

10 tl lik hediye çeki vermiş bana doğum günüme özel kargo bedelini alayamadım ve 10 tl üstü alışveriş yapmayıp, kredi kartı no girmeden sadece 7-8 tl lik alışveriş yapabilirmiyiz

Bildiğim kadarıyla olmuyor 10 tlyi mutlaka geçmen lazım diye biliyorum

kargo bedeli 6.90 diye biliyorum limangoda artmadıysa tabii 10 tl ve üzeri alışveriş yapmak zorundasın ancak değişen bir şey yok çek kullandığın an kargo ekleniyor kargo bedava bile olsa......

boyut yayıncılıkdan arıyorlar sanırım beni de devamlı ararlar 2 kitap verdiler diye boşluguma gelmezse açmam kolay kolay

Cillit Bang Türkiye

Yepyeni kampanyamız çok yakında! Bu sefer ödüllerimiz başınızı döndürecek! Hazır olanları görelim :)

herzaman hediye sitesinden ( https://www.facebook.com/HerZamanHediye?ref=stream ) mailime msj gelmiş.. msj aşağıdaki gibi

Merhabalar,

Yarışmamızın en adil şekilde devam etmesi için bazı kişilere güvenlik açısından soru gönderilmektedir ve soru gönderilen bir kişide siz oldunuz.

İşte Güvenlik Sorunuz: Dedenizin Mesleği Nedir?

Lütfen doğru cevaplarsanız size daha kaliteli hizmet vermek için çalışacağız.

bu sordukları soru benim hotmailhesap gizliliğimdeki soru ve cvbın öğrenme istiyorlar. ne alaka dedeim mesleği güvenlik için?? hesabımı ele geçirmek istiyorlar büyük ihtimal. sizde bu tuzağa düşmeyin arkadaşlar..

Son düzenleme:

bu mailide şimdi ben onlara attım bakalım ne cvp verecekler

neden böyle bir soru soruyor sunuz? sorduğunuz sorunun cevabı benim hesabımın gizli yanıtı. başka sorumu bulamadınız? nasıl bir sitesiniz anlamış değilim

Son düzenleme:

dünde benim facebook hesabıma girmişti birisi hemen şifremi değiştirdim ve başka yerdeki oturumları kapattım dikkatli olmak lazım.. hoş mail adresimin gizli sorusunun ne olduğunu cevabını ben bile hatırlamıyorum ki onlara söylim

zaten pazartesi açılmış sayfa.. bizlerde sazan gibi atlamışız.. çok sinirlendim çokkkkk

Dereotonuzu uzun süre taze ve yeşil kalması için nasıl saklamalısınız?
A-) Poşete koyup buzdolabına koyarım.
B-) Havluya sarıp buzdolabı poşetine yerleştirir buzdolabına koyarım.
C-) Serin ve kuru bir mutfak dolabının içine koyarım.
D-) Yıkayıp tabağa koyar, onu da buzdolabına koyarım.

kızlar kühnenin sorusuna ne cevap verdnz

Boğazkere Diyarbakır yöresi olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…