kühne soruya cevap verdim iletişim bilgilerinde isim soyad mail ve adres var doldurdum tıklıyorum tel.yazın diyor öyle biyer yok
arkadaşlar limangodan alışveriş yapanlar bi yaıtlarlarsa sevinirim
10 tl lik hediye çeki vermiş bana doğum günüme özel kargo bedelini alayamadım ve 10 tl üstü alışveriş yapmayıp, kredi kartı no girmeden sadece 7-8 tl lik alışveriş yapabilirmiyiz
arkadaşlar limangodan alışveriş yapanlar bi yaıtlarlarsa sevinirim
10 tl lik hediye çeki vermiş bana doğum günüme özel kargo bedelini alayamadım ve 10 tl üstü alışveriş yapmayıp, kredi kartı no girmeden sadece 7-8 tl lik alışveriş yapabilirmiyiz
hatırladığım cevapları söliiimm:)
denizli de üretiliyor ,
fermantasyon
rengi şarabın yaşını veriyor,
bomba adı verilen fıçı hacmi de 500 mişş
ama dedim ya geçen ay tirbişon vermişler, evde var zaten napimmm hediyede edilmez yazılı tirbişon
Marcatelli
Yeni yarışmamız geliyor...
Beklemede kalın, kazanın :)
adım adım seti diye bi yerden aradılar bebek gelişimi ile ilgili setler varmış nerden başvurdumki kızım adınıda söyledi :)anam konuştuda konuştu bende bedava sandım aylık 25 tl imiş düşüniyim dedm ben biraz
tıklıyorum ama nafile :/
herzaman hediye sitesinden mailime msj gelmiş.. msj aşağıdaki gibi
Merhabalar,
Yarışmamızın en adil şekilde devam etmesi için bazı kişilere güvenlik açısından soru gönderilmektedir ve soru gönderilen bir kişide siz oldunuz.
İşte Güvenlik Sorunuz: Dedenizin Mesleği Nedir?
Lütfen doğru cevaplarsanız size daha kaliteli hizmet vermek için çalışacağız.
bu sordukları soru benim hotmailhesap gizliliğimdeki soru ve cvbın öğrenme istiyorlar. ne alaka dedeim mesleği güvenlik için?? hesabımı ele geçirmek istiyorlar büyük ihtimal. sizde bu tuzağa düşmeyin arkadaşlar..
herzaman hediye sitesinden ( https://www.facebook.com/HerZamanHediye?ref=stream ) mailime msj gelmiş.. msj aşağıdaki gibi
Merhabalar,
Yarışmamızın en adil şekilde devam etmesi için bazı kişilere güvenlik açısından soru gönderilmektedir ve soru gönderilen bir kişide siz oldunuz.
İşte Güvenlik Sorunuz: Dedenizin Mesleği Nedir?
Lütfen doğru cevaplarsanız size daha kaliteli hizmet vermek için çalışacağız.
bu sordukları soru benim hotmailhesap gizliliğimdeki soru ve cvbın öğrenme istiyorlar. ne alaka dedeim mesleği güvenlik için?? hesabımı ele geçirmek istiyorlar büyük ihtimal. sizde bu tuzağa düşmeyin arkadaşlar..
dünde benim facebook hesabıma girmişti birisi hemen şifremi değiştirdim ve başka yerdeki oturumları kapattımdikkatli olmak lazım.. hoş mail adresimin gizli sorusunun ne olduğunu cevabını ben bile hatırlamıyorum ki onlara söylim
hatırladığım cevapları söliiimm:)
denizli de üretiliyor ,
fermantasyon
rengi şarabın yaşını veriyor,
bomba adı verilen fıçı hacmi de 500 mişş
ama dedim ya geçen ay tirbişon vermişler, evde var zaten napimmm hediyede edilmez yazılı tirbişon
Marcatelli
Yeni yarışmamız geliyor...
Beklemede kalın, kazanın :)
zaten pazartesi açılmış sayfa.. bizlerde sazan gibi atlamışız.. çok sinirlendim çokkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?