Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ToyzzShop
Yarışmamız başlıyor!

Okullar açılıyor. İlk ders zilinin çalmasına, yeni boyaların, kalemlerin kullanılmasına, ailece defter kaplamaya ve koşa koşa okula gidip arkadaşlara sıkı sıkıya sarılmaya az kaldı.

Bugünün sorusu : Rıfat Ilgaz’ın ölümsüz eseri Hababam Sınıfı’nın beyaz perdeye aktarılan ve 40 yıldır büyük ilgi ile izlenen filmlerinde büyük usta Kemal Sunal’ın canlandırdığı karakterin adı ve lakabı nedir?

Sorumuzun doğru yanıtını mailin konu kısmına yazarak yarisma@toyzzshop.com mail adresine gönderen;

3, 15, 36, 75, 97, 106, 128, 142, 165, 198, 202, 225, 235, 245, 278, 300, 304, 324, 372, 398, 400, 401, 404, 416, 444, 477, 503, 515 ,575 , 603. talihlilere "Kırtasiye Seti" hediyemiz olacaktır.

Bu yazının altına yazılan yanıtlar kabul edilmeyecektir ve birden fazla mail atanların sadece ilk mailleri kabul edilecektir. Konu kısmı boş geçilen mailler tarafımıza ulaşmadığı için sorunun yanıtını konu kısmına yazmanız gerektiği önemle hatırlatırız.

Kazananlar saat 15:00 de açıklanacaktır. Herkese bol şans dileriz.

inek şabanı sormuşlar

[h=6]Tekin Acar Cosmetics
[/h][h=6]Especially Escada - Delicate Notes yarışmamız başladı...
Especially Escada Delicate Notes reklam filminde rol alan model kimdir?

Doğru cevaplarınızı mailin subject/başlık kısmına yazarak, doğru olarak facebook@tekinacar.com.tr adresine gönderen 1., 25., 50., 75. 100. şanslı takipçimize Especially Escada - Delicate Notes hediye ediyoruz. Yarışmamıza lütfen Tekin Acar Cosmetics’e kayıtlı mail adresinizle katılın.
Herkese bol şans!!!

***Bu yazının altındaki cevaplar kabul edilmeyecektir. Birden fazla cevap gönderenlerin ilk mailleri kabul edilecektir.

cvp -bar rafaeli

[/h]

Especially Escada - Delicate Notes yarışmamız başladı...
Especially Escada Delicate Notes reklam filminde rol alan model kimdir?

Doğru cevaplarınızı mailin subject/başlık kısmına yazarak, doğru olarak facebook@tekinacar.com.tr adresine gön
deren 1., 25., 50., 75. 100. şanslı takipçimize Especially Escada - Delicate Notes hediye ediyoruz. Yarışmamıza lütfen Tekin Acar Cosmetics’e kayıtlı mail adresinizle katılın.
Herkese bol şans!!!

***Bu yazının altındaki cevaplar kabul edilmeyecektir. Birden fazla cevap gönderenlerin ilk mailleri kabul edilecektir.

yokum gine yaaa:/

wother kazananların ismini yayınlamak yasak canım,ceza almadan mesajını sil lütfen

ben oğlum bak git şıkkını işaretledim.
sanırım bizim verdiğimiz cevaplara göre şekillenecek bu kişi.
Yarışmadan ziyade bir nevi anket gibi bu .
facebooktada biri böye yorum yapmış bu yarışma değil anket demiş ama ne kadar doğrudur bilemem
internette reklam filmlerini izledim hep değişik replikler kullanılmış mesela Erman Toroğlunun reklamında şöyle diyor göster göster dediler bende gösterdim. bende bundan ilham alarak değişik geldiği için oğlum bak git şıkkını işaretledim ama doğrumudur onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…