Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kazanmış olunsa ya mail olarak gelir,ya da direk te.ile ararlar..te.msj ı olmaz yani..
kesin dolandırıcılık..

Hem eşime hem de bana gelmişti böyle bir mesaj polis arkadaşa gösterdim Dolandırıcıların bir numarasıymış. Oraya telefon ettiğinde bu hediyeyi alabilmek için kredi kartının numarasını soruyorlarmış sizlerde sikkatli olun

İKSV Öncü Sponsoru Eczacıbaşı Topluluğu, 18. İstanbul Film Festivali öncesinde Facebook sayfasında başlattığı “Sizin İçin Caz Nedir?” uygulamasıyla Randy Crawford&Joe Sample /Natalie Cole konseri için 3 kişiye çift kişilik davetiye kazandırıyor.
Eczacıbaşı Topluluğu - Sizin İçin Caz Nedir? | Facebook

Pepsi İstanbul Testi, her gün İstanbul'u en iyi tanıyan, İstanbul'a en büyük aşkı duyan ilk 10 kişiyi seçecek!

Sen de testi çöz, nasıl bir İstanbul Aşığı olduğunu herkese göster!

Pepsi Türkiye | Facebook

Petra Facebook sayfasına üye olun, arkadaşlarınızı sayfaya davet edin hediyeler kazanın.
10 arkadaşını davet eden herkese Perla temizlik bezi
25 arkadaşını davet eden herese Ecolinn Ecodrops çok amaçlı temizleyici
50 arkadaşını daet eden herkese Perla mikrofiber mop temizlik seti hediye

http://......./lp6ckl

arkadaşlar verildimi bilmiyorum ama bulduğum kampanyaları yazıyorum çoğu facede ben katılamıyorum iş yerinde yasaklı bizim ama sizin işinize yarar herhalde

100. yılımıza özel ürettiğimiz mini NIVEA Creme'lerden senin eline de geçti mi? Bu kremlerin kapaklarının arkasında bulunan kod ile web sitemizdeki Rihanna özel içerik sayfasına erişebilirsin! http://......./RihannaVeNIVEA Eğer mini NIVEA Creme'ini hala almadıysan listedeki mağazalara gittiğinde NIVEA güzellik uzmanlarımızdan ücretsiz olarak isteyebilirsin:

NIVEA Türkiye | Facebook

kipling türkiyeden kazandığım minik çantam geldi. birde çanta kataloğu koymuşlar.
denileni yaptan kazandığım mp3 çalarıma kılıf arıyodum.tamda ona göre oldu. :89: zaten başka da bi işe yaramazdı..
ama rengi çok güzel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…