Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

29 Haziran Kazananları

1. Zeyran Yazgan Verano Plaj Çantası, Verano Havlusu
75. Aslı Yılmaz Verano Plaj Çantası, Verano Havlusu
125. Tolga Yıldız Verano Plaj Çantası, Verano Havlusu
175. Seval Özayazmalı Verano Plaj Çantası, Verano Havlusu
250. Gülay Can Verano Plaj Çantası, Verano Havlusu

günaydın hanımlar..

o kadar da dolucanın cevabını görsellerde aradım buldum..çıkmamış..
neyse ki 25 temmuza kadar sürüyor yarışma..

pepsi ,bugün son kızlar,istanbul aşığı şeysi..
ilk defa ilk 10 dayız eşim ve ben..
ilerleyen saatlerde listeden çıkmazsak iyidir..

kızlar bu paylaşıldımı bilmiyorum ama paylaşayım

Vision Türkiye
Bugün bir üyemize Melisa & Kuşburnu çayı ile Yeşil Çay & Limon otu çaylarından hediye ediyoruz. Vision'ın bu iki doğal çayı bu iletiyi beğenenler arasında çekilişle bir üyemize hediye, çekiliş bugün 22:00'de.

Özel tasarım Persan önlüklerinden birini kazanmak için Persan Home Studio | Facebook adresine tıklayın ve yorumunuzu bırakın.

Kazananlardan biri de siz olun!

Bugünkü şahane önlük için 30 Haziran 2011 saat 12:00'dan 01 Temmuz 2011 saat 10:00'a kadar kazanma şansınız var!

canım o siteden kazandığında mail mi geliyor yoksa siteye girip bakman mı gerekiyor?

cep telefonuma mesaj geldi canım,hediye kazandınız siteye bakın diye,ertei günde hediye elime ulaştı.kargo parasıda vermedim bu arada

bu arada aranıza yeni katıldım bende dolucanın soruları çok zevkli geldii...

inşallah bizden birileri kazanır kızlar...

hepimize bol şanss

Bingomingo
Bingomingo da günün yarışması başlıyor! bakalım bugün kaç kişi yarışacak? talep doğrultusunda yarışmamız saat 15:00'de başlayacak şimdiden herkese bol şans:)

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

"Panda, Panda, Panda! Panda enfes dondurma!" Hemen söyle, videonu yükle, birbirinden güzel hediyeleri kazanma şansını kaçırma! http://apps.facebook.com/pandavideo/?ref=fb_ads

Biscolata
Carlos ve Haley'nin imzaladığı önlüklerden kazanma şansı yarın 15:00'te Twitter'da! Sorumuza doğru cevap veren ilk 5 kişi, imzalı önlükleri kapar. www.twitter.com/biscolatastarz

Clean Start Türkiye
Yorum yarışmamız bugün saat 17:00'da son buluyor! Hediye kazanmak için son saatleriniz...

http://www.facebook.com/DolucaWines...6#!/pages/Clean-Start-Türkiye/151469384883469

Son düzenleme:

ilk 10 da olunca bişiy oluyo mu ki ? her günün 1incisine hediye var die biliyorum ama:26:

Yeni haberler için teşekkürler

Hediyelerinizi güle güle kullanın

Kızlar Avon kremleri gelmeyen var mı benim daha gelmedi 8*4 de gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…