Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar aras kargoyla ne geldi yakın zamanda bu gün aradılar kargom varmış ama içindeki kırılmış akmış getiremiyoruz siz gelin dediler öğleden sonra anca gidebilirim merak ettim ne olabilir:26:

kızlar aras kargoyla ne geldi yakın zamanda bu gün aradılar kargom varmış ama içindeki kırılmış akmış getiremiyoruz siz gelin dediler öğleden sonra anca gidebilirim merak ettim ne olabilir:26:

tatlım kesin ceysu geldi bu sabah bana da geldi aynısı çokta farklı bişey değil kırılan zaten

Palmolive Duş Keyfini Seç yarışmasında dünkü sorumuzu doğru cevaplayan 273. kişi Pınar Topçu olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz! :)
Bugünkü sorumuzu doğru cevaplayan 485. kişi hediye seti kazanıyor! Bugünün şanslısı sen olabilirsin! Cevabı bildiğine eminiz. Linke tıkla ve kazan! Palmolive Türkiye - Duş Keyfini Seç | Facebook

merhaba kızlar.aras kargonun hedıyesi neymis.ben goremıyorum bilgisayarım yok bugun.teldende olmuyo tabi.

yeni kampanyalar için sağolun arkadaşlar,bu hafta kızımın kreşi başlayınca pek dahil olamadım

dün fikrimühimden baby&me paketim geldi sonunda ya,pipipedlere bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…