Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bana içimden mesaj gelmiş.yedek talihli oldunuz diye. workşop mu ne.bu hediye değilmi ? seminere filan çağrıcaklarsa hiç bulaşmıcam çünkü ???

kızlar bana içimden mesaj gelmiş.yedek talihli oldunuz diye. workşop mu ne.bu hediye değilmi ? seminere filan çağrıcaklarsa hiç bulaşmıcam çünkü ???

mesaj geldi ben de telimi yazdım beni aradılar. Sanırım yemek yapılacak Devletşah tarafından. Yalnız yarın 11-14 arası olduğundan ben gidemiyorum. Yeri Maslak ta.

BU Gün Yine Çarşamba...
Her Çarşamba günü saat 22:00 da web sitemiz İkiçay - Kurumsal web sitesi adresindeki bannerlarımızdan 1 tanesini değiştiriyoruz, bu akşamki konumuz ÇATAK GOLD.
Yarışmamızı beğenip sayfasında herkese açık paylaşan 1 kişiye yapılacak çekilişte 1 adet 500gr Çatak GOLD hediye edeceğiz.
Yarışmamız saat 22:00 da sona erecektir.
herkese keyifli bir akşam diliyoruz.

İkiçay | FacebookEki Görüntüle 508784

canım detan kazanmışsın haberin var mı?
evt cnm nihayet uzun bi süreden snra çrekilişle bşy kazanabildim iyi oldu çnkü evi biyerlerden haşereler basmıştı
cevabını nereye yazıyoruz..
orda sni yönlendiriyor puzzle var uygulamalarda ordan gorm doldurtuyordu snrm bn de şuan ypmafdm htrlmıyorm tam en son geçen ay ktlmştm ilk kez
Snıckers devam edıormu bıttımı ?

evet kızlar???

Değerli Müşterilerimiz Çekilişle 1 adet Bellona kristal schnell 80x150 ölçüsünde halı hediye edeceğiz.
Soracağımız soruya doğru cevap veren herkes çekilişe katılacaktır.
Hediyenin kargo ücreti alıcıya aittir.
Ürünün gorseli yayınlanacaktır.
Kampanya iletimiz (Bu İletimiz) 500 beğeniye ulaştığında sorumuz sorulacaktır.
İlginize Teşekkürler...
https://www.facebook.com/HalininMerkezi.com.tr

günaydın hatunlar,dün akşam eve gittim ki gofretlerimde gelmiiişşşşş işde magic dede hediyelerim ve gofretlerim

bende ılk hafta kazandım ama benm gofetlerım gelmedıııı
afıyetle yemek ıstıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…