Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bugün, yarın ve Cumartesi, tam 3 gün boyunca İstiklal Caddesi Galatasaray Lisesi önünden yolu geçen herkese bizden Panda Usulü Maraş Kornet! Üstelik yarın Panda da aramıza katılacak. Tüm dondurmaseverleri bekliyoruz.

bana da yıldız filan gelmedi,zaten ben deniz yıldızı geldi demedim ki

bana bez çanta geldi canım,resim ekledim birkaç sayfa arkada kaldı sanırım

aman... şişenin içine kum mum koymuşlar ya, ben de hemen deniz yıldızına bağlamışım..

offf batike geç kaldımmmm tulin şahinin seçtiği kombin verilcekmiş bi kombinin resminide koyar insan ya

Hangi Haribo yarışmamızın kazananlar listesi 1 saat içinde sayfamızda yayınlanacaktır! Kazananları şimdiden tebrik ederiz. Bizi takip etmeye devam edin Haribocanlar :)

‎2012 Fashion's Night Out İstanbul'a hazır mısınız? Bu akşam açılacak FNO logolu butiklerimizden en çok alışveriş yapan 5 üyemize Arzu Kaprol tarafından FNO için tasarlanan çantalardan hediye ediyoruz!

Ayrıca Nişantaşı, İstinyePark ve Bağdat Caddesi'nden Gold üyelerimizin FNO izlenimlerini canlı olarak twitter sayfamızdan takip edebilirsiniz. FNO heyecanına trendyol ile ortak olun! Trendyol (Trendyol) Twitter'da

ba ba ba trendyola... ne gaz ne gaz..
en çok alışveriş edene ,çanta vercekmiş...

trendyol ilk alşvriş yptığm siteydi herkese de tavsiye etmiştim bnm symde çoğu arkdşlarm alşvrş yaptılar bana çek gelmese de ama bi yerden snra çok cozuttuğunu gördüm ya baya havalanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…