Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bayanlar çikolatalı gofrete herşeyi yapıyorum kazanamıyorum yazdım şu cevabı yazmış

Merhaba , çekilişe katılmak için iletişim formunu değil, oyunu bitirip sonda çıkan formu doldurman gerekiyor

kafam karıştı ne demek istemiş

bende öyle bi form çıkmadı iletişim formunu doldurdum.olmuyomuymuş yani.o formu niye koymuşlar o zaman oraya?ne salakça yaaa....çıkan varmı arkadaşlar oyunun sonunda form

yapma yawww.. çilekeş ananda mı değil?.öyle sandık taaa..

var ya... bu bursa da birileri var..
hep bizlerle aynı ismi soyismi taşıyor
bi defasında benim adaşım da bursadaydı

arkadşlar haberlerde duydunuzmu, 3 yaşındaki bir bebeğe tecavüz edimiş. boncuk yuttu öldü denmiş hastanede. resmen oalyın üstünü kapatmaya çalışmışlar. haberi okuyunca kanım dondu yaa. nasıl bir ülkede yaşıyoruz...insanlığımdan utandım... nasıl bi sapıklıktır. Allah ıslah etsin o şerefsizleri....

az önce derdim var bölümünde okudum bu başlığı..
içim götürmez diye topiğe bile girmedim..

inanmıyorum ya dünyanın çivisi çıktı bu nasıl bir vicdandır sapıklıktır gözleri dönmüş hepsinin Allah bin türlü belasını versin yazık yazık

ne şanslı kadın çktı snn şu anan haydi güle güle yiyin gari

nmk altğ ismini tnıyorm bir de snm hcıaydn nickli arkdş aklmda şuan

ewet kızlar benim bana çıktı...hediyeler baktım az önce sadece 1 tanesi gelicek dio...yani sadece anahtarlıkta var hediyelerde mesaj attımbakalım cevap bekliyorum.bi anahtarlığa ssevinmemişiz dir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…