Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ülker gofret için o kadar uğrastım ümitliydim ama bende bu şans olduktan sonra
millet 2 kere kazanıyor bir çekilişte haksızlık bu

milupa twitter

milupatr ‏@milupatr
Kazanan annelerimiz: @achimidice , @m_mevld, @aprilnisan1 , @Mine_Cidam , @Demirsevgii

KAMPANYA ŞARTLARIMIZ;

SİTEMİZE 5 KİŞİYİ ÜYE YAPAN 10 ÇEKİLİŞ HAKKI KAZANIR. ÜYE YAPTIĞINIZ İSİMLERİ YORUM KISMINA YAZMALISINIZ

1) FACEBOOK SAYFAMIZI BEĞENMEK https://www.facebook.com/Mobilyaminegolden

2) KAMPANYAYI HERKESE AÇIK ŞEKİLDE PAYLAŞMAK.

3) ŞARTLARI YERİNE GETİRDİĞİNİZİ YORUM OLARAK BELİRTMEK

4) SİTEMİZE ÜYE OLMAK negl Mobilya, Online Mobilya Alveri Sitesi, negl Mobilyalar, Mobilya

SİTEMİZE 5 KİŞİYİ ÜYE YAPAN 10 ÇEKİLİŞ HAKKI KAZANIR. ÜYE YAPTIĞINIZ İSİMLERİ YORUM KISMINA YAZMALISINIZ

ŞARTLARI YERİNE GETİREN KATILIMCILARIMIZ ARASINDAN 2 KİŞİYE PAPATYA VEYA YUVARLAK ZİGON SEHPA TAKIMI HEDİYE EDİLECEKTİR.

KAMPANYA 14.09.2012-28.09.2012 TARİHLERİ ARASINDADIR.
KAMPANYA BİTİŞ SAATİ 12.00'DIR.

KARGO FİRMAMIZA AİTTİR.

HERKESE BOL ŞANS...

- Kampanya'ya katılanlar Mobilyaminegolden 'in işbu Kampanya Şartnamesi'nde tesis ve ilan ettiği kuralları şimdiden kabul ederler. Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi münhasıran Mobilyaminegolden tarafından yapılacaktır.
- Mobilyaminegolden yanlış iletişim bilgisi ile kampanyaya katılımdan dolayı oluşabilecek mağduriyetten sorumlu değildir.
- İşbu Şartname konusu Kampanya Milli Piyango İdaresi'nce düzenlenen yarışma, çekiliş, ikramiye ya da kampanyalar kapsamı dışındadır.

Aynen ya 2 kişi belki daha çok kişi aynı listede..Böyle firmaları Eki Görüntüle 510324 Eki Görüntüle 510324 Eki Görüntüle 510324

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…