bendee bundanda kazanamazsakkk pes diyorummmmm
ahahahaha kaç gündür yırtındık valla annem kardeşim ben eşim hepsine gir çık yaz offfffffffff
benim kartım var yaptım ama kartsızda oluyo sanırım
kartım varı tıklamadan olmuyo bend etıklayıp telefon numaramı girdim :/
hadiya pufffff :44:
olmasada katılın yazıyodu bende katıldım
evet kartınız olmasada katılın diyo ama kart numarası olmadan kabul etmiyo
Sevgili Anneler&Babalar, twetter sayfamızdaki yarışmamız bugün saat 15:00'te milupa
ben de twit yok acaba üye olsam mı milupa için çok istiyorum çünkü
bence ol canımm arada lazım oluyorr gerçi twiterdan aylardır tek bişe bile kazanamadım ama olsun:)
günaydın hatunlar,canım yarışmanın bölümleri bittikden sonra formu doldur diyor,dolduruyoruz ve bitiyor.
evet bende öyle yaptım zaten cnm ama bu ilgilenen kişi benim kafamı karıştırıdı sanki yapmamışım gibi söyledi banadefanslarım geldi ayrıca kızlar başka gelen var mı
oldum ama nasıl kullanacağımı anlayana kadar kampanya biter heralde:))takip et dedim milupayı ne yapmam gerekiyor baska acaba:26:
oldum ama nasıl kullanacağımı anlayana kadar kampanya biter heralde:))takip et dedim milupayı ne yapmam gerekiyor baska acaba:26:
tmm şimdi saat 3 de soracakları soruya ne diorsa onu yapcaksın reply et diyorsa sorunun altında yanıtla war ordan cewap wercen rt et falan dersede retweet war ona basıcaksın. yada bir etiket werrip onu kullanarak cewap wer derse o etiketi kopyala yapıstır yapıp cevap werrcen.yanı soracakları soruya göre hareket ediceksinn. ama sen saat 3 e kadar biraz kurcalaa biraz ögren derim tweeteri :)
kızlar palmolive sayfasanı falan yazsak bi kişi az,en az 3 kişi olsun günde falan desek toplansak el birliğiyle kişi sayısını artırrlar mı acepp :44:
3 bile azzzzz dahada arttırsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?