Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

toyoto da form dolduran var mı? tc kimlik no istiyormus tc mi vermek hiç cazip gelmiyor.
bnden istemedi sanki:44:

cidden miiii

ay evet ayrıca 2 yrşmaya bkıyorum illa ki içlernden bir tane öznr tryki ismi çkıyor ne şans vllahi anası kadir gecesi mi doğurmuş arkdşı:97:

theramed resim eklemeye çalıştım ama olmadı galiba

Eklentiler

• $2012-09-14 20.30.56.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 28
Ole Fashion Astrologer severler! Ödüllü twitter yarışmasına hazır mısınız? Yarışmamız yarın gerçekleşiyor, ayrıntılar için takipte kalın!a

KUL ÇANTASI HEDİYELİ KAMPANYA

Okul hazırlıklarına bir katkıda bizden olsun istedik ve 3 üyemizin okul çantası kazanacağı bir kampanya düzenlemek istedik.

HEDİYELER
1- BAKUGAN ORJİNAL OKUL ÇANTA 2012-2013 SONBAHAR KIŞ SEZONU
2-BARBIE ORJİNAL ANAOKUL ÇANTASI 2012-2013 SONBAHAR KIŞ SEZONU
3-HELLO KİTTY ORJİNAL OKUL ÇANTASI 2012-2013 KIŞ SEZONU

KATILIM KOŞULLARI
-Facebook sayfamızı beğenmek ve kampanyamızı paylaşmak

20 Eylül'de son bulacak kampanyamıza tüm üyelerimizi bekleriz.

Facebook

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

çikolatalı gofreti 1 kez oynamıştım kazanmışım en sevdiğim aburcuburumdur çok sevindim

bende onu sorcaktım
bu arada hiç bişi kazanamadım yine
toyota bana çıkarmı kızlar sizce
çok mu şey istyrm

günaydın hatunlar,inşallah sana çıkar canım olmadı içimizden birine çıkar inşallah.araba kazananımız da olursa bu topikde patlama yaşanır

arkadaşlar Omo ya devam eden var m kaç puandasınız

omoda ilk hafta denedim ne yapsam olmadı,daha da uğraşmadım.çünkü cidden bu işin kurtları var

theramed resim eklemeye çalıştım ama olmadı galiba

hay maşallah,tebrik ederim arkadaşım

kızzzzlarr anneme gecen hafta mail adresi actım mail adresine iş bankasından mail geliyo bende yeni açıldı mail adresi diye gönderiyorlar sandım.. bugün mail gelmiş... .... bilmem nolu bankamatik kartınızla alışverış yapıldı falan.... annemin kartı yokkkkkkk hemen bankayı aradım annenizin araması lazımm diyoooo ayy yardmm edinnnnnnnnn

Son düzenleme:

eee biraz yanlış bir yol göstereceğim ama tamamen senin iyiliğin için söylüyorum.sen annenin tüm bilgilerini bilirsin dimi,annenmiş gibi ara bakalım ne diyorlar.annenin kartı yoksa vardır bir yanlışlık çünkü

ayın eylül 3nde actım maili, eylül 4te mail atmaya başladılar, ve ağustos ayında alışveriş yapılmış , :44:

sen biran önce anneni haberdar et arasın bankayı yaa,annenin kartı yoksa onun adına kart mı aldılar ne oldu,neyse sen annene arat biran önce.inşallah bir yanlışlık vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…