Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

merhaba kızlar herkese iyi haftasonları olsun insallah.hava bugun guzel vallahi yaz hıc bıtmese yakoctasa bende katıldım ama bısı cıkmıyo.buyuk sans :18:

bende kutuma gidiyorum %5 bi işime yaramaz

evet % 5 yerine kutuma gidiyorum bakalım merak ettigim acaba çekleri gönderipde biz oldugumuz şehirdenmi alışveriş yapıyoruz

finishden 50 tl çek kazanmıştım geçensene martta 15 gün oldu geldi gittim alışverişimi yaptım mesele keşke yine olsa

koçtaş

Uygulama sonucu kutusundan ödül çıkan ya da %5 indirimi tercih eden kullanıcıların Kutu Kutu Koçtaş uygulaması sonucunda çıkan form üzerinde doldurmuş olduğu e-posta adresine kod iletilecektir.
• Kazanılan; %5 İndirim kuponu -> Tüm alışverişlerde
20 TL lik kupon -> 50 TL ve üzeri alışverişlerde
30 TL kupon -> 100 TL ve üzeri alışverişlerde
50 TL kupon -> 150 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir
• Her kullanıcı, yarışmayı tamamladıktan sonra bilgi formunu doldurmak zorundadır. Kullanıcı bilgi formunu doldurmayan kullanıcılar ödül kazanma haklarını kaybetmiş olur; ödüllerinin teslim edilebilmesi için kullanıcıların bilgi formunda adres ve telefon numarası gibi bilgilerini doğru olarak belirtmesi önemlidir.

Hadi hanımlar, şimdi de sizden hayatınızı en çok kolaylaştıran püf noktaları bekliyoruz. Yemek, temizlik, çocuk, ev, aile… her konuda olabilir. 16 Eylül 2012 tarihine kadar evkadiniyiz@gmail.com adresine gönderin. Sitemizde yayınlanan 15 püf noktadan birinin sahibi olma ve Carte D’or puding kazanma şansını yakalayın. Aynı püf noktayı yazanlar arasından anlatımı iyi olanlar tercih edilecektir. Anlatım yaklaşık ya da aynı ise random.org ile seçim yapılacaktır
https://www.facebook.com/photo.php?...22182779.83848.251790321574300&type=1&theater

“Benim annem bir tanedir” diyenler ona beraber izleyeceğiniz bir Sertab Erener konseri hediye edebilirsiniz. P&G Türkiye’nin Teşekkürler Anne Etkinliği’ne katılma şansını yakalamak için bugün son gün! Siz de 250 kişiden biri olmak isterseniz P&G Türkiye - Zaman Tüneli | Facebook linkine tıklayın en beğendiğiniz sevgi mesajını seçin. Bundan sonrası için tek ihtiyacınız olan Money Club Kart numaranızı girmeniz. Acele edin! Muhteşem konsere çok az vakit kaldı.

1. Aşağıdakilerden hangisi yumurtanın tazeliği hakkında bilgi vermez?
a) Dış kabuğunun renginin kahverengi olması
b) Yumurtanın suya batırıldığında dipte kalması
c) Yumurtayı kırdığınızda sarıyla beyazının ayrılmaması
2. Aşağıdakilerden hangisi soğanın tazeliğini gösterir?
a) Katmanlarının birbirinden ayrılmamış olması
b) Ağırlığının 15 gr’dan fazla olmaması
c) İç kısmının sarımtırak olması
3. Aşağıdakilerden hangisi balığın tazeliği için doğru şık değildir?
a) Etinin bastırıldığında sıkı durması
b) Gözlerinin parlak olması
c) Yüzgeçlerinin dik durması

kızlar herkes sofrayanın cevaplarını beraber yapalım yada bilen varmı 3. soru a dime

bence 1-a 2-a 3-c olmalı

cnm kötü bişi çıkmaz inş.haberdar et bizide herkesin başına gelebilir.dikktli olmak lazm.ben hep o tc kmlk no ları alan kuryelerde korkuyorum...

cnm kötü bişi çıkmaz inş.haberdar et bizide herkesin başına gelebilir.dikktli olmak lazm.ben hep o tc kmlk no ları alan kuryelerde korkuyorum...

ama şöyle bir duurm var .. ağuustos aynda alışverş yapılmış.. eylülde mail adresi açıorm mail gelmeye başlıoo astsdaki alşverişiniz şu diey... aradım tcnize ait kart yok dedi

ama şöyle bir duurm var .. ağuustos aynda alışverş yapılmış.. eylülde mail adresi açıorm mail gelmeye başlıoo astsdaki alşverişiniz şu diey... aradım tcnize ait kart yok dedi

canım o mail adresi birine aitttir uzun zamandır açmayıp iptal olmuştur sen almış aktif etmişsindir gelen mail başkasının hesap işlemidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…