Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yüzlerce üründe %90'a varan indirimler sunan www.limango.com.tr ile henüz tanışmadıysanız sizi hem Limango ile tanıştırıp alışverişin zevkine varmanızı sağlamak hem de size bir tanışma hediyesi vermek istedik.

Kış kapıda! Limango sayesinde alışveriş yaparken karda kışta hangi mağaza daha avantajlı diye dolaşmanıza gerek kalmayacak. Yine de hasta olmaya müsait bir bünyenizin olabileceğini düşünerek size narenciye sıkacağı armağan etmeye karar verdik.

7 Ekim'e kadar aşağıdaki linke tıklayarak Limango'ya ilk kez üye olan ve mailine gelen aktivasyon linkine tıklayarak üyeliğini aktive eden her 50. kişiye Sinbo Narenciye sıkacağı hediye ediyoruz.

Kampanyamıza katılabilmeniz için http://goo.gl/QBi6s adresine tıklayarak Limango'ya üye olmanız (farklı adreslerden yapılan üyelikler geçersiz sayılacaktır), mailinize gelen aktivasyon linkine tıklamanız ve Limango tarafından size gönderilen "limango - lütfen email adresinizi doğrulayın" başlıklı maili limango@hergunkampanya.com adresine göndermeniz yeterli olacaktır.

şimdi bunu ben yaptımda sora aklıma geldi burda benim şifrem falan var ya bişe yaparlarsa dicemde kartım kayıtlı deil ama dimi bişe olmaz heral

Yüzlerce üründe %90'a varan indirimler sunan www.limango.com.tr ile henüz tanışmadıysanız sizi hem Limango ile tanıştırıp alışverişin zevkine varmanızı sağlamak hem de size bir tanışma hediyesi vermek istedik.

Kış kapıda! Limango sayesinde alışveriş yaparken karda kışta hangi mağaza daha avantajlı diye dolaşmanıza gerek kalmayacak. Yine de hasta olmaya müsait bir bünyenizin olabileceğini düşünerek size narenciye sıkacağı armağan etmeye karar verdik.

7 Ekim'e kadar aşağıdaki linke tıklayarak Limango'ya ilk kez üye olan ve mailine gelen aktivasyon linkine tıklayarak üyeliğini aktive eden her 50. kişiye Sinbo Narenciye sıkacağı hediye ediyoruz.

Kampanyamıza katılabilmeniz için http://goo.gl/QBi6s adresine tıklayarak Limango'ya üye olmanız (farklı adreslerden yapılan üyelikler geçersiz sayılacaktır), mailinize gelen aktivasyon linkine tıklamanız ve Limango tarafından size gönderilen "limango - lütfen email adresinizi doğrulayın" başlıklı maili limango@hergunkampanya.com adresine göndermeniz yeterli olacaktır.

https://www.facebook.com/batikmoda açklanmş ellerim bomboş

bu arada ceysudan anneme de gelmiş onunkinden el bezi bile çkmamış bir de bana 2 tne ktpçk koymuşlrdı ona 1 nye öle ypmş ki insan bşka bşy koyar o koskocaman kutuya ama sularını beğendim yani çok saf bir tadı var güzelmiş

Son trafik seti ödüllü yarışmamız başladı. Bu tweti RT yapın, trafik seti kazanma şansı yakalayın :) #birnumaraaku pic.twitter.com/GpOpE3BN

ceysudan gelenler

2 tane minik su numunesi ve plastik bir şişede suda yani ,hikaye kitabı

ve bir cam şisede kum dolu bir süsmü desem ne direk attım süs ola şeyi kafa yapar gibi kocaman birde kutusu var ya

sizin dediğiniz gibi neçanta ne havlu neden bir cam şişe çıktı herkese kafalarına göre göndermişler sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…