Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar selam,ay kaç gündür bir bakamadım bir fırsat olmadı bakmaya,az önce glissi denedim ve kazandım galiba,
tebrikler Gliss şansınızı yakaladınız hediyeleriniz en kısa süre içerisinde adresinize gönderilcektir yazdı
[/QUOTE]

TEBRİKLER bende dün iki adresten denedim olmadı eşimdn denedim kazandım,öylesine denedigim icin bilgileri kontrol etmemiştim kazanınca şaşırdım umarım bi eksiklik yoktur bilgilerde

TEBRİKLER bende dün iki adresten denedim olmadı eşimdn denedim kazandım,öylesine denedigim icin bilgileri kontrol etmemiştim kazanınca şaşırdım umarım bi eksiklik yoktur bilgilerde[/QUOTE]

şanslısınız valla hiçbi adresten kazanamadım haftada 1 keremi oluyoki acaba gene olcakmıdır :)

TEBRİKLER bende dün iki adresten denedim olmadı eşimdn denedim kazandım,öylesine denedigim icin bilgileri kontrol etmemiştim kazanınca şaşırdım umarım bi eksiklik yoktur bilgilerde[/QUOTE]

ayy sağol canım,sanada tebrikler sayfaya mesaj at bi kontrol ettir istersen

Facebook'ta Ödüllü Sorular | Facebook

tükenmez kalem mi ne anlamadım yaw

TEBRİKLER bende dün iki adresten denedim olmadı eşimdn denedim kazandım,öylesine denedigim icin bilgileri kontrol etmemiştim kazanınca şaşırdım umarım bi eksiklik yoktur bilgilerde

şanslısınız valla hiçbi adresten kazanamadım haftada 1 keremi oluyoki acaba gene olcakmıdır :)[/QUOTE]

ayda yılda bir kazanan ben olarak ,şanslı görüyorsanız ne diyim varsın şanslı olalım

Bu arada marmara forumdan çanta kazananlarr, dün sordum el ile teslim ediliyormış kargoyla göndermiyorlarmış, öle ahım şahım bişi değil düz renk lacivertimsi, marmara forum logosu var kenarında öyle, ban 4 tane aldım, bi tane daha alacağım var
Marmara foruma giden varsa eğer yerde barkodlar var okutuyosun hediye kazanıyosun, ben oxxodan çiçek kazandım, plaj çantası kazandım, indirim falan kazandımm, baya hediye veriyorlarmış

Son düzenleme:

şanslısınız valla hiçbi adresten kazanamadım haftada 1 keremi oluyoki acaba gene olcakmıdır :)[/QUOTE]

ben gecen hafta katıldım bu hafta olmuyo kızlar bilen varmı bır keremı deneyebılıyoruz sansımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…