senide mi silmişim ya kızlar inanın ben silmedim dolu facede insan var hiç hatırlamıyorumki canım beni ekle bi de mesaj at bana faceden ben esmerist diye olurmu:18:
kızlar selam,ay kaç gündür bir bakamadım bir fırsat olmadı bakmaya,az önce glissi denedim ve kazandım galiba,
tebrikler Gliss şansınızı yakaladınız hediyeleriniz en kısa süre içerisinde adresinize gönderilcektir yazdı
kızlar selam,ay kaç gündür bir bakamadım bir fırsat olmadı bakmaya,az önce glissi denedim ve kazandım galiba,
tebrikler Gliss şansınızı yakaladınız hediyeleriniz en kısa süre içerisinde adresinize gönderilcektir yazdı
TEBRİKLER bende dün iki adresten denedim olmadı eşimdn denedim kazandım,öylesine denedigim icin bilgileri kontrol etmemiştim kazanınca şaşırdım umarım bi eksiklik yoktur bilgilerde
yaa ama hepınızı merak edıyorummm bende
belkı eklıyız ama tanımıyorum kı
TEBRİKLER bende dün iki adresten denedim olmadı eşimdn denedim kazandım,öylesine denedigim icin bilgileri kontrol etmemiştim kazanınca şaşırdım umarım bi eksiklik yoktur bilgilerde
şanslısınız valla hiçbi adresten kazanamadım haftada 1 keremi oluyoki acaba gene olcakmıdır :)
hipp markası var..prima var..bunlarda hediye gönderiyor.. bunların hem sitesine üye ol hemde faceten..
ben gecen hafta katıldım bu hafta olmuyo kızlar bilen varmı bır keremı deneyebılıyoruz sansımızı
uygulamayı kaldır, sonra tekrar giriş yap uygulamaya öle dene bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?