Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Dettol a her gün katılabilecekmişiz. Yarışma bugün başlamış gibi gözüktüğünden bizim dünkü katılımlar geçersiz mi diye msj atmıştım. Bugune dahil edileceğini her gün yeniden katılabileceğimizi yazmışlar.

Ülker Ducros baharatlarını kazanmak için hediyeli soru kampanyamızı bekleyenlere güzel bir haber! Yarışmamız yeniden başlıyor! Katılmak için tıklayın: Ülker Ducros - Hediyeli Soru | Facebook

[h=6]Twigy İstanbul
[/h][h=6]Sonbaharı yeni kampanyayla karşılıyoruz! 25 Twigy terlik sahibini bu soruda arıyor; Twigy İstanbul - Twigy İle Sonbahar | Facebook
[/h]

SAÇLARI DÖKÜLEN VE GÜRLEŞSİN İSTEYEN HERKES HAYDİ YENİ KAMPANYA BAŞLADIII:))))))))))

Leeis | Facebook

cornettodan benıde aramadılar
solodan kazanan oldumu aranızda ?

arkadaşlar unnodaya üye oldum 48 saat içinde % 10 indirim veriyor ilk alışverişe 14 indirim - 6 tl kargo 8 tl cik indirim aldım 140 tl ye neyse orda yazıyor her davette 10 tl indirim kazanın falan eşimi davet ettim girişini yaptım falan indirim gözükmedi bende uğraşmadım aldım.

Acaba bu indirim olayından faydalanan varmı arkadaşlar?

Bu arada , internet sayfası " gün içerisinde yapılacaktır " diyor . Daha önceleri Facebook sayfasında yapılacaktır diyordu , net sayfasında da olabilir , takip edelim..

Bu arada , internet sayfası " gün içerisinde yapılacaktır " diyor . Daha önceleri Facebook sayfasında yapılacaktır diyordu , net sayfasında da olabilir , takip edelim..

ayyyyyy bende ıstıyorumm bende oda prfumumde bıtmek uzere
bende esımı gonderdım ıse bırax daha sekerleme yapcaktım ama vazgectım uykudan parfumu ıstıyoruuummmmm

kizlarrr cok soru sordum farkindayim ama bu son kizmayin
tikla kazanin saati fln yokmu basladigini nasil anlicaz mail fln geliyomu
bide face hesabinda tikla kazan diye bi uygulama goremedim ki ben:44:

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar money clup ne zaman başlıycak nasıl haberdar olunuyor

ve lnki nedir bulamadım da

kizlarrr cok soru sordum farkindayim ama bu son kizmayin
tikla kazanin saati fln yokmu basladigini nasil anlicaz mail fln geliyomu
bide face hesabinda tikla kazan diye bi uygulama goremedim ki ben:44:

arkadaşlar money clup ne zaman başlıycak nasıl haberdar olunuyor

ve lnki nedir bulamadım da

link Money Club internet sitelerinde yaptıklarında
facede oldgu zamanda burdan takip edebilirsin https://www.facebook.com/MoneyClubKart

günün belli bi saatinde ansızın yapılıyor %100 hemen bitiyo zaten sıkı takipçi olmak lazım, geçen hafta 11 gibi yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…