Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

o senin bilgilerini taşıyan ordan kazanıp kazanmadığına bakabilrsin monaylerini sana özel şeylen bölümü, moneyi ara sana şifre veriyor o şifreyle giriyosun

peki girecegim telefon numarası money kart a kayıt ettigim telefon numarasımı olmalı tıkla kazanda ? baska yazsam olmaz mı dogrulama mesajı falan gelmiyorsa

kızlar sabahtan beri beğeni çekmekten öldüm o kadar çok sayfayı beğenmişim ki birşey de kazandığım yok boşu boşuna sayfama reklam veriyorlar temizliyorm hepsini bıktım sayfamda reklam görmekten yaaa (

Bilkom
Heyecan dolu bir yarışmaya çok az kaldı, okula dönüşün ilk günü "hediyeleri açıklama" zamanı geldi! İşte okula dönüş kampanyasını kaçırmayanlar ve meraklıları için Apple dünyasının en güzel aksesuarlarıyla "Zamana Karşı"nın ödülleri! Birinciye muhteşem bir Mac mini! Sonrasında sıralamaya girenleri ise birbirinden yararlı Apple aksesuarları bekliyor. Yarışma saatine kadar, işinize en çok yarayacak hediyeleri şimdiden belirleyin.
Tam 2 hafta boyunca sürecek yarışmaya ise sadece saatler kaldı...

slm kızlar :))

Palmolive Türkiye | Facebook

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
bunun cevaplarını şöyle buldum canlarım :))

1.RESİM : Ana Sayfa> Erkek > Pantolon > J.A.C.H.S. Chino Pantolon Ürün Kodu: 29699

2.RESİM : Ana Sayfa> Erkek > Gömlek > SOVIET Jean Gömlek Ürün Kodu: 29710

3.RESİM : Ana Sayfa> Kadın > Kazak - Triko - Hırka > ZARA Triko Tunik Ürün Kodu: 29741

4.RESİM : Ana Sayfa> Kadın > Elbise > MEXX Elbise Ürün Kodu: 29747

5.RESİM : Ana Sayfa> Erkek > Sweatshirt > DARLEY'S Sweat Ürün Kodu: 29757

crocslarda markafonide falan satılıyor anlamadım ki hangisi olacak :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…